Svenska Bil >> Att köpa en bil >> Bilköp Basics >> Content

Fördelar och nackdelar med stora bilar Vs. Små bilar

Storlek har en stor effekt på bilens pris, utrymme, ekonomi och styling. Stora bilar är rymligare, bättre stil och dyrare. Mindre bilar är lättare att parkera, lättare på plånboken och mindre om livets goda. Room

Större bilar tenderar att ha mer utrymme för människor och tillhörigheter. Små bilar kan ha bekvämt boende, men för färre personer.
Pris

Eftersom stora bilar tar mer råvaror att göra, de är dyrare. Biltillverkare? Mest prisvärda modeller är deras minsta, med färre krusiduller.
Styling

Auto designers har svårare styling små bilar, så de tenderar att se mer utilitaristisk. Stora bilar har mer plåt och fler möjligheter för formning och dekoration.
Parkering

Stora och små bilar har lika möjligheter för parkering i en stor, tydlig mycket. För gatuparkering, är den lilla bilen vinnaren.
Fuel Economy

Små bilar har mindre, thriftier motorer. De har också mindre vikt på att flytta, så bränsleekonomin är bättre. Addera Safety

Vid en kollision mellan en personbil och en liten en, påverkar stora bilen liten bil mer än tvärtom. Stora bilar har också mer plåt för att skydda de åkande.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/buying-car/car-buying-basics/78384.html

Previous:
Next:

Bilköp Basics

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.