Svenska Bil >> Att köpa en bil >> Bilköp Basics >> Content

Hur köper jag en bil i Indiana medan han bodde i Illinois?

Om du bor i Illinois och vill köpa en bil i Indiana, du kan. Det är möjligt att köpa din bil från en återförsäljare i Indiana och betalar skatt i en enda stat. Du har ett visst antal dagar för att få permanent registrering i Illinois för din nya bil även om du köpte den i Indiana. Hitta din bil, köpa den och sedan köra hem och vara säker på att köpet är lagligt. Instruktioner
1

provkörning och förhandla för bilen eller fordon du är intresserad av Indiana. Fråga återförsäljaren om hur mycket skatt du betalar på generalagenten. Som av 2010, var Indiana försäljning skattesats 7 procent. Illinois har en basränta på 6,25 procent med varierande kommunala och stadens skatter på toppen av detta. För Chicago-området, kan moms på en bil når 10,5 procent gör ett bilköp i Indiana billigare för jämförbara modeller.
2

Fråga Indiana återförsäljare om deras fordon återförsäljaravtal arrangerar Illinois registrering. Många återförsäljare erbjuder andra statliga registreringar genom deras interna gren av DMVs, särskilt de återförsäljare i Gary eller andra statligt line områden som redovisas på vid Indiana avdelningen för motorfordon webbplats.
3

Har dealern registrera bilen köpts i Indiana med Illinois licensiering. Du kommer att få en 30-dagars tillfällig skylt att visas tills din nya tallrikar och registrering anländer.
4

Ta ner gamla tillfällig registreringsskylt och installera permanenta Illinois plattan på din bil eller fordon.
Addera ditt .from:https://www.motorfordon.com/bilar/buying-car/car-buying-basics/78944.html

Previous:
Next:

Bilköp Basics

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.