Svenska Bil >> Att köpa en bil >> Bilköp Basics >> Content

Definition av en återförsäljare Faktura

En återförsäljare faktura är en term som används i samband med kostnaden för en bil eller annat fordon. Förstå det kan hjälpa dig att få det bästa när man köper en bil. Definition

återförsäljare faktura är ungefär - inte exakt - det pris generalagenten betalade tillverkaren för fordonet, kanske drar av några kostnader för marknadsföring. Att köpa vid eller nära återförsäljare fakturapriset liknar få ett objekt grossist. Köpare bör försöka komma så nära återförsäljaren fakturan pris som möjligt.
Typer

De vanligaste termer i samband med priset på en ny bil är återförsäljare faktura pris, återförsäljare faktiska kostnaden och klistermärke pris (även känd som tillverkaren rekommenderat pris eller MSRP, vilket är vad du ser på fordonet i utställningslokalen). Dealer Kostnaden inkluderar rabatter, incitament och andra dolda utgifter för återförsäljaren att sälja bilen.
Listing

återförsäljare fakturan priset ges på sådana webbplatser på Internet som Edmunds.com och kbb.com (Kelly Blue Book). Detta motsvarar det pris som anges på fakturan mottagits från bilens tillverkare.
Potential

återförsäljare fakturan priset kan användas för att förhandla fram ett lägre pris som betalas för en ny bil. Addera Missuppfattningar

återförsäljaren fakturan priset inte representerar den faktiska kostnaden återförsäljaren betalat för bilen. Också, försöker köpa en bil på nära återförsäljare fakturan priset är inte samma sak i alla situationer. Återförsäljare som säljer utländska bilar har kostnader inklusive skatter, tullar och avgifter vid import.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/buying-car/car-buying-basics/78464.html

Previous:
Next:

Bilköp Basics

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.