Svenska Bil >> Att köpa en bil >> Bilköp Basics >> Content

Hur du köper en bilhandlare Demo

En återförsäljare demo, eller demonstration bil, drivs av en återförsäljare representant, även om det oftast inte är registrerad. Tekniskt sett är det demo fordonet fortfarande betraktas som ny, även om du kommer att förlora på några av tillverkarens ursprungliga garanti. Betydelse

Demo bilar säljs ofta till nedsatt pris i tillägg till rabatter och incitament. Fråga återförsäljaravtalet vad demo-modeller finns tillgängliga för försäljning (de är alla till salu) och fråga om miles. Fråga vilken typ av rabatter är tillgängliga för dig. Försök att välja en demo med en massa miles för en bättre rabatt. Se till att de rabatter inkluderar en minskning av av tillverkarens föreslagna priset, eller fönster klistermärke, förutom några aktuella rabatter från tillverkaren.
Fördelar

Demo modeller vanligen i pension i slutet av modellåret. Av denna anledning, rabatter och incitament är störst, men alternativen är mycket begränsade. Förutom din rabatt, visar du fortfarande upp som den första ägaren av bilen, vilket hjälper till med andrahandsvärdet på vägen. Kontrollera att fordonet inte har registrerats, annars bör du betala en begagnad bil pris om du kommer att bli den andra ägaren.
Varning

Be om en Carfax innan de köper en demo. Även återförsäljare representanter krasch bilar, och när det händer, är fordonet fastställts för återförsäljning. Dessutom, blanda inte ihop en demo bil med en lånad bil. En lånad bil brukar utfärdas till ett stort antal kunder medan en bil är på service. Ett annat antagande är att återförsäljarna hålla fordonet. Kontrollera oljan, bromsar och däck för att avgöra om fordonet har underhållits. Be att få se journaler fordonsunderhåll, vilket återförsäljaravtalet borde kunna producera från deras system. Jämför underhåll historia till det rekommenderade schemat och ber att få nödvändiga underhållsarbeten slutfört innan du köper bilen.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/buying-car/car-buying-basics/78861.html

Previous:
Next:

Bilköp Basics

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.