Hur du köper en bil på skroten

junkyards kan vara en skattkista om du bygger om en bil eller letar efter en billig bil eller bildelar . Bilarna finns i ett skrotupplag kommer ofta skadas allvarligt , men om du vet hur man reparerar en bil och inte bryr sig om att sätta i många timmar fixa bilen , kan det spara en massa pengar . En bil kan lätt köpas på skroten genom att följa några enkla steg . Instruktioner
1

Hitta en skroten i ditt område . Att köpa en bil på skroten måste du först hitta en skroten i ditt område som säljer till allmänheten . Detta kan göras enkelt genom att titta i din lokala telefonkatalogen eller i online-versionen av telefonboken . Ring skroten du hittat och se till att de säljer till allmänheten .
2

Sök skroten för en bil du vill köpa . Du kommer troligen vill få vänner för att hjälpa dig att hitta och dra bort bilen du har hittat . Om du inte vet mycket om att reparera bilar , också föra en betrodd mekaniker som hjälper dig att avgöra vilka bilar på skroten skulle vara bäst för att återuppbygga och återställa .
3

förhandla fram ett pris på skroten . Om du vill köpa en bil från en skroten kommer du förmodligen att kunna förhandla om priset på bilen med den person som driver skroten . Fråga dem hur mycket de är villiga att sälja för och förhandla om priset tills du känner att det är rättvist .

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/buying-car/buying-used-cars/77526.html

Previous:
Next:

Köpa begagnade bilar

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.