Tips om att köpa en begagnad KIA

Kia är en koreansk biltillverkare som säljer en mängd olika bilmodeller i USA. Dess nya fordon tenderar att vara prisvärda, och om du köper en begagnad Kia, kan du ofta få en bra affär. Kia är den 8: e mest sålda bilmärket i USA, vilket innebär att det finns oftast ett bra urval av begagnade Kia bilar på marknaden som helst. Om du vill köpa en, finns det flera strategier som kan göra det en enkel process. Modell

Bestäm exakt Kia modell du vill köpa. Även om de kommer från samma tillverkare, vissa Kia modeller är mer tillförlitliga än andra på lång sikt. "Consumer Reports" ger tillförlitlig information om den motor, växellåda och andra system. National Highway Traffic Safety Administration kan du kolla på nätet för att se om en viss Kia modell har någonsin haft ett återkallande. Begränsa din sökning ner till en eller två Kia-modeller med de bästa skivorna.
Sellers

Bestäm var du föredrar att köpa din begagnade Kia. Även om du i allmänhet betala mindre när du köper en bil från en privat säljare, Kia återförsäljare erbjuder ett certifierat program för vissa av sina begagnade bilar som kan ge dig mer sinnesfrid. Certified Pre-ägda Kias gå igenom en 150-punkt inspektion för att säkerställa att de är i god form. De säljs med en 10-år, 100.000 mil drivsystem garanti och vägassistans, och du kan köpa ytterligare garantin. Alla certifierade begagnade Kias är mindre än fem år gamla och har mindre än 60.000 miles. Om du köper din Kia från en privat ägare eller en icke-Kia återförsäljare, köper du vanligtvis den som den är. Om säljaren gör några löften eller garantier, få honom att sätta dem i skrift, annars kommer de inte att vara verkställbar.
Pris

Gör något pris forskning så du vet ett rimligt prisintervall för den typ av Kia du vill köpa. Du kan få partihandel, detaljhandel och privat område säljaren pris från Kelley Blue Book. Men de är bara generella riktlinjer. Kolla annonser och återförsäljare för att få en känsla för verkliga priserna i ditt område. Priserna för begagnade Kias kan variera, beroende på var du bor och den tid på året. När du faktiskt visa begagnade fordon, måste du justera vad du anser en rättvis erbjudande baserat på Kias tillståndet.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/buying-car/buying-used-cars/77214.html

Previous:
Next:

Köpa begagnade bilar

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.