Hur man överför en Pink Slip genom AAA

Om du vill undvika långa rader på DMV och är en medlem av AAA, kan du överföra en rosa slip, eller nu mer allmänt kallas en bil titel, som mest AAA Auto Club grenar. Överföringen är exakt samma som om du gick till DMV direkt. Saker du behöver
Bil titel
Körkort
Alla erforderliga statliga inspektioner
Visa fler instruktioner
1

Få en attesterad lien utsläpp från alla lien innehavare på titeln. Detta gäller även om du betalat av fordonet, om kvarstad innehavare är noterat på titeln, behöver du en kvarstad utgåvan
2

Fyll i titeln enligt din statliga DMV lagar.. Se till att du fyller i informationen korrekt, använder korrekt stavning av namn och registrera en korrekt mätarställning. Om du gör ett misstag, kommer du annullera titeln. Om du är osäker på hur du fyller i titeln korrekt enligt din statliga DMV krav, kommer din AAA gren hjälpa dig. Alla registrerade ägare måste skriva på rubriken för att göra överföringen giltiga.
3

Gå till en lokal AAA Auto Club personligen att slutföra överföringen. Se till att du tar med din panträtt release, bilen titel, ett bevis på några obligatoriska statliga inspektioner på din bil och ditt körkort. Presentera pappersarbete till AAA representant.
4

Betala alla obligatoriska avgifter och moms för överföringen. Avgifter för att göra en överföring varierar enligt stat, allt liksom försäljning skatt. Du bör ha köparen med dig när du överför titeln för att ta hand om alla tillämpliga omsättningsskatt.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/buying-car/buying-used-cars/77997.html

Previous:
Next:

Köpa begagnade bilar

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.