Hur du ändrar en bärgning titel

Bilar får en bärgning titel från den lokala avdelningen av motorfordon när de har så mycket skada att kostnaden för reparationen överväger värdet av fordonet. Bärgning titlar varna nya köpare av allvarliga skador i en bils historia, men vissa auto ägarna kan behöva ändra en bärgning titel till en "ren" titel efter restaurering. Processen att ändra en bärgning titel varierar från staten, så kolla in med din lokala DMV innan något ingripande. Saker du behöver
Salvage title
Vikt certifikat
Smog certifikat (i vissa fall) katalog Körkort
Registreringsnummer
VIN
registreringsnumret
Telefon
Bil med bärgning titel
Pengar till DMV avgifter
Bil reparation och kvitton underhåll
Visa fler instruktioner
1

samla användbara uppgifter om det fordon, t.ex. bilens VIN-nummer och registreringsskylt number.Compile nödvändiga pappersarbetet som bilens nuvarande bärgning titel, vikt certifikat, registrering och smog certifikat (om nödvändigt i ditt tillstånd). Ha ditt körkort nummer och ditt personnummer till hands.
2

Kontakta din lokala avdelning av motorfordon per telefon. Lokala DMV telefonnummer anges i telefonboken och på varje enskild DMV: s officiella hemsida. Ta reda på om din lokala DMV kräver en inspektion bärgning certifikat. Om så är fallet, boka tid.
3

Delta inspektionen bärgning certifikat på datum och tid bosatte sig på av dig och din lokala DMV.
4

Genomgå eventuella ytterligare inspektioner som krävs. Dessa varierar per stat och kan inkludera broms och lätta kontroller, vikt certifiering och smog certifiering.
5

Fyll i och lämna in en "Ansökan om byte av avdelning" eller liknande form som erbjuds av din DMV med din samling av fordon och personnummer information.
6

Fyll i och lämna in någon ytterligare pappersarbete som krävs av din lokala DMV.
7

betala några avgifter i samband med kostnaden för ändra bilens titel när du slår på dina program och pappersarbete på DMV. Avgifter kan innefatta anmälningsavgiften, highway patrol avgift, landsting avgifter, vikt avgifter, duplicera titel avgifter och mer. De flesta DMV kontor accepterar kontanter, checkar och betal-eller kreditkort.
8

emot din nya bil titel, i de flesta fall en "Ombyggd Bärgning" titel.


.from:https://www.motorfordon.com/bilar/buying-car/buying-used-cars/77032.html

Previous:
Next:

Köpa begagnade bilar

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.