Hur vill kolla VIN Historia för gratis

Innan köpa ett fordon, ska en bilköpare begära en rapport fordon historia för sin önskade bil. Kontrollera VIN historien låter köparna vet specifika detaljer, inklusive äganderätten, tidigare olyckor, stöld och reparations historia. Konsumenterna kan få en gratis rapport fordon historia på några minuter genom att gå "VINCheck" på National Insurance Crime Bureau (nicb) hemsida. Om du inte har VIN, kan du begära att nummer från privat säljare eller bilfirma. Instruktioner
1

Gå till den officiella nicb hemsida. Placera musen på "stöld och bedrägeri Awareness" i verktygsfältet på fliken och välj "VINCheck" alternativet.
2

Ange VIN i "Ange VIN" textrutan.

3

Klicka på "villkor för användning" länken och läs nicb s "Villkor för användning." Därefter godkänner villkoren genom att markera rutan bredvid "Du måste kolla här för att bekräfta din förståelse och acceptans av villkoren för användning."
4

Ange kontrollkoden i nästa tillgängliga textrutan. Verifieringskoden visas ovanför textrutan och består av en kombination av bokstäver och siffror.
5

Klicka på "Sök" knappen för att börja bearbeta VIN. När sökningen är klar, kommer du att få ett fordon historia rapport.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/buying-car/buying-used-cars/77768.html

Previous:
Next:

Köpa begagnade bilar

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.