Checklista för att köpa begagnade bilar

När du köper en begagnad bil, är det viktigt att undvika de otaliga bedrägerier och skrupelfria erbjudanden som ser för bra för att vara verklig. Till exempel, inkluderar några av de använda gemensamma bil bedrägerier rulla tillbaka vägmätare att göra körsträcka verkar mindre än den faktiska läsningen och en person som säljer en bil som han inte äger. När du köper en begagnad bil, är det bra att ha en begagnad bil checklista. Skaffa Dokument

Innan du registrerar alla handlingar, eller lämna över pengar, är en sak att bocka av listan skaffa alla nödvändiga dokument om den begagnade bilen. Till exempel få chassinumret (VIN). Köparen kan kontrollera VIN-nummer på den statliga motorfordon avdelning, eller företag som CarFax kommer att ge begagnad bil historia. Denna historia kommer att innehålla tidigare ägare, andra stater där bilen har registrerats med motorfordon avdelning och körsträcka angiven vid tiden den såldes. Kopior av titeln är också bra saker att komma, titeln kommer att lista om bilen har bärgats
inspektera bilen
Look

på bilen för att se. att det inte finns underligheter som visar att säljaren försöker dölja skador. Bilen ska ha färg som matchar, däck som visar jämnt slitage och inga tecken på rost. Även inspektera bilens bälten, slangar och kylare för att se till att allt är bra.
Hyr en certifierad mekaniker


En inspektion är viktigt att köpa en begagnad bil från en bilhandlare eller säljare. En inspektion kommer att avslöja några problem med bilen. Den som köper en begagnad bil bör anlita en betrodd certifierad mekaniker. När begagnad bil väljs, är det viktigt att ha certifierade mekaniker att kolla in bilen för att se till att den fungerar korrekt. Om en certifierad mekaniker inte kan fås har bilen besiktigas vid ett diagnostiskt centrum.
Checklista Överväganden

En begagnad handel bilköpare i en bil och köpa en ny begagnad bil bör tillägga något till checklistan: priset på begagnade ny bil ska alltid förhandlas innan diskuterar andrahandsvärde av köparens bil. Det sista en köpare vill för handeln i värdet av en gammal bil som ska förförhandlad eftersom det kan öka det begärda priset för den "nya" begagnad bil.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/buying-car/buying-used-cars/77052.html

Previous:
Next:

Köpa begagnade bilar

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.