Volkswagen Bilar av 1990-talet

På 1990-talet gjorde Volkswagen, den tyska biltillverkaren, några ändringar till dess amerikanska fordonsindustrin lineup. Den introducerade två nya bilar, det Eurovan och Cabrio, och uppfräschade två av sina populära sedans, Jetta och Golf. Vid denna tid, i Europa, var den tyska biltillverkaren förbereder lansering av Lupo 3L TDI, den första bil att köra på bara 3 liter bränsle per 100 kilometer. 1995 Cabrio

Volkswagen introducerade denna cabriolet 1995, utrustad med en 2,0-liters, fyrcylindrig motor som når 115 hästkrafter. I build, är denna bil ungefär som golf, men det är tänkt att utföra mer som Jetta. Den 1995 Cabrio är en stor bil för cruising, vilket ger en smidig och bekväm körning, med funktioner som en fyrhjulig oberoende fjädring och makt-assisted rack-and-pinion styrning.
1993 Eurovan

Volkswagen Eurovan introducerades 1993 och återkallas av den tyska tillverkaren inom samma år. En reviderad version återuppstått på senare år. Bilen fick mycket kritik från kunder och media, som uppgav att den van hanteras som en buss. Enligt Cars.com fordonsindustrin hemsida, det var stor synlighet i fordonet, men du måste sitta så högt att du riskerar att få en näsa-blöda. Detta van har en valfri anti-bromsar och inga krockkuddar. Bränsleeffektivitet är 17 mpg i staden och 21 mpg på landsväg.
1993 Golf & Jetta III

Volkswagen omgjorda och återlanseras två av sina populära modeller 1993, Golf och Jetta. De nya versionerna av dessa fordon var mycket väntat, med funktioner som fyrhjuliga skivbromsar, åtta högtalare ljudsystem, larm som standard stöld och lås makt. Båda bilarna var pris för att vara extremt konkurrenskraftiga på den amerikanska marknaden.
1990 Corrado

Volkswagen Corrado gjorde sin debut och bjuda en förtjust farväl till den amerikanska marknaden i 1990. Denna subcompact bil var de tyska tillverkarna svara till GEO Storm, men tyvärr, det var prissatt till ca $ 9000 mer än sin konkurrent och föll kort i prestanda. Enligt recensioner på Cars.com hemsida, var Corrado: s fem-växlad manuell växellåda otymplig, suspensionen stel och sätena var obekväma. Några försonande kvaliteter Corrado ingår standard låsningsfria bromsar, en förarsidan krockkudde en ratt som kan lutas och fönsterhissar som kunde kontrolleras med tändningen avstängd. Det innehöll också en bränsleekonomi av 28 mpg på landsväg och 21 mpg på stadens gator.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/buying-car/buying-used-cars/77993.html

Previous:
Next:

Köpa begagnade bilar

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.