Hur köper jag en 1967 Pontiac GTO?

Pontiac GTO representerar en av de finare USA-tillverkade muskelbilar som skall utvecklas och tillverkas i 1960 och 1970. Eftersom tiden går, GTO har en speciell plats i en bil entusiast hjärta som både en symbol för kvalitet amerikanska tillverkningsindustrin samt en utmärkt samlarobjekt. Märkning av "cherry" år för amerikanska muskler bilar, såg 1967 införandet av många mekaniska förbättringar av den ursprungliga modellens utformning och därmed modellen är en eftertraktad bil. Att köpa en 1967 Pontiac GTO kräver noggrann navigering av flera online bil säljande konsortier, samt tålamod att bråka och byteshandel med en återförsäljare eller privat säljare. Instruktioner
1

Identifiera flera online bil säljande konsortier webbplatser som specialiserat sig på klassiska bilar eller bilar muskel. Några exempel Old Ride, bilar på nätet och Classic Cars. Dessutom specialiserar en specialitet webbplats, Ultimate GTO, i Pontiac GTO bara.
2

Sök dina valda webbplatser som använder deras sökkriterier. Till exempel ger Old Ride du söka med tillverkaren och biltyp, men inte år, medan bilar på nätet gör att du kan söka efter märke, modell, år och stat.
3

Kontakta återförsäljare eller privat säljare med den information som tillhandahålls av konsortier hemsida. Till exempel vid lokalisering av en 1967 Pontiac GTO cabriolet genom Old Ride, kan du kontakta Muscle Garage genom att besöka dess hemsida, genom att ringa (973) 694-9400 eller genom att besöka butiken på 1107 Route 23 South Wayne, NJ 07470.

4

Följ instruktionerna för återförsäljare eller privat säljare du har kontaktat angående din valda Pontiac GTO.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/buying-car/buying-used-cars/77634.html

Previous:
Next:

Köpa begagnade bilar

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.