Så att köpa begagnade bilar i Oregon

Om du är i marknaden för en begagnad bil i Oregon, bör du handla och forskning tills du hittar rätt fordon. När du hittar rätt bil, kan du lära dig Oregon Department of Motor Vehicle registrera och textning förfaranden på Oregon DMV hemsida. Veta dessa förfaranden kan förenkla köpprocessen eller hjälpa dig hantera en oregelbunden scenario. Delstaten Oregon erbjuder många fåfänga plattor att välja mellan och en betald fyraårig anmälningstiden. Instruktioner
1

Sök efter en begagnad bil. Använd en Internet-källa såsom Craigslist, en webbplats som erbjuder begagnad bil annonser i ditt område. Review annonser i din lokala tidning, antingen i tryck eller på nätet. Visa även tidningar publicerade i stora storstadsområden som Portland, Salem, Eugene eller Gresham, om du bor i ett landsbygdsområde.
2

Sök på nätet begagnad bil kataloger som Autotrader eller Cars.com, vilket båda ofta används av återförsäljarna för att annonsera lager. MSN eller Yahoo Autos kommer också ger resultat. Ingång ditt postnummer för att söka begagnade fordon i ditt område.
3

Ring säljaren av ett fordon du är intresserad av att boka tid för att se och provköra bilen. Efter körning och överväger priset, bestämma om du vill köpa bilen eller fortsätta handla. Shoppa tills du hittar den bil du vill ha.
4

Fråga säljaren vad betalningsmetod är att föredra. Gå till din bank för att ta ut kontanter eller skaffa en bank eller bekräftad check för säljaren. Om du planerar att ta ut ett lån för fordonet, se till att du redan har ditt godkännande i ordning så att du kan snabbt få medel för säljaren.
5

Ring eller besök ditt försäkringsbolag för att skaffa försäkringsbevis på din bil, vilket är nödvändigt för att registrera och titel din nya bil. Ta försäkringsbevis till din lokala DMV kontor, tillsammans med titeln på fordonet och din licens. Se till att det är undertecknat av säljaren i rätt område och har rätt mätarställning anges. Ta dina tallrikar med dig om du överför från ett annat fordon.
6

Fyll i formuläret med titeln "Ansökan om titel och registrering." Du kan skriva ut denna blankett från DMV hemsida innan du går till din lokala DMV kontor, eller formen är tillgänglig på kontoret. Baksidan av titeln fungerar som ett obligatoriskt vägmätare uttalande. Din DMV representant kommer att låta dig veta om och när utsläppen provning (DEQ besiktning) krävs.
7

Betala plattan titel och registreringsavgifter, som skiljer sig från Oregon län. Lägg plattorna på din bil för att lagligt köra den hem. Kontrollera att du har fått alla nycklar eller tillbehör från säljaren innan du tar bilen hem.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/buying-car/buying-used-cars/77542.html

Previous:
Next:

Köpa begagnade bilar

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.