Hur hitta en 1950-1970 Chevy Pickup Truck

Att hitta en 1950-1970 lastbil Chevrolet pickup är en relativt enkel uppgift. 1950 - till 1960-modell Chevy lastbilar är mycket eftersökta bland samlare och kan bli dyrt, men ändå finns lätt tillgängliga i de flesta delar av Nordamerika. 1961-1970 Chevy pickups är mer riklig och billig att köpa. Dessa lastbilar, dock inte nödvändigtvis den nostalgiska överklagande av de tidigare modellerna, men kan vara mer praktiska dagliga förare. Saker du behöver
Computer
Internet
Visa fler instruktioner
1

Begränsa din sökning till en viss stil och årsmodell utbud av Chevy pickup. Upprätta dina kriterier:. Model-års intervall, daglig eller helg drivrutin, hur mycket du planerar att spendera och hur långt är du villig att resa för att köpa det
2

Logga in på en bil-säljande webbplats . Undvik webbplatser som specialiserat sig nya eller begagnade bilar och lastbilar. Du kommer att hitta några årgång 1950-1965 Chevy lastbilar och förmodligen bara en handfull sena 1960-modeller. Det finns flera webbplatser som specialiserat sig på vintage lastbilar och personbilar.
3

Fyll i textfälten på webbplatsen för att välja den typ av Chevrolet lastbil du önskar. Tänk att halva lastbilar är mer rikligt än större 1 - och 2-tons modellerna eftersom många halv-tons modeller användes för lättare arbete och var mer praktiskt för dagliga, fritids körning. Större lastbilar var arbetshästar och ofta drog till skroten när de överlevt sin användbarhet
4

Ange området årsmodell i textfältet:. 1950 till cirka 1955 för kupig efterkrigstidens styling, sent 1950-tal till tidigt 1960-tal för mer fyrkantig, maskulin look, mid-1960 till 1970 för mer strömlinjeformad och modern design. Ange prisklass. En restaurerad 1950 Chevy fem fönster kort säng 3100 Series lastbil kan befalla en uppåt prislapp på $ 20.000 eller mer. En liknande-vintage lastbil som behöver total renovering kan kosta $ 3.000. A 1969 halv-tons modell med en motor, inredning och kropp i gott körning skick kan sälja för ca $ 5000.
5

Ange ditt postnummer eller ort i webbplatsen textfältet och hur många miles du är villiga att resa för att förhandla en försäljning. Ju längre du är villig att resa, desto fler fordon val du kommer att ha. Begränsa din sökning till din egen stad och du kommer sannolikt att hitta några lastbilar.
6

Försök att undvika lastbilar till salu i delar av Nordamerika som har snörika vintrar. Vägarna saltas och fordonen har sannolikt rost problem. Sök på lastbilar i torra klimat som den amerikanska Southwest.
7

Prenumerera på tidningar lastbil klubb och läsa sekretessbelagda delarna,. Generellt är dessa fordon behandlas väl eftersom ägarna är entusiaster. Besök lokala bil visar. Collectible Chevy lastbilar är nästan alltid till salu.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/buying-car/buying-used-cars/77525.html

Previous:
Next:

Köpa begagnade bilar

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.