Hur man transporterar en begagnad bil från en privat fest Out of State

Du kanske vill transportera en begagnad bil som köps från en privat fest i en annan stat för ett antal skäl. Till exempel är denna situation mycket vanligt att personer som bor på gränsen mellan två stater. Vanligtvis kan detta göras utan större problem, så länge alla lämpliga pappersarbete är i sin ordning. Informationen är dock inte bör betraktas juridisk rådgivning, och det förutsätter att bilen kommer att köras till sin slutdestination i stället bogseras. Instruktioner
1

Säkerställ att bilens titeln ordentligt har fyllts ut i helhet, och att det tydligt utser den nya ägaren. Detta formulär kommer att variera från land till land, så noga granska detta formulär och följ alla instruktioner för att behålla sin giltighet.
2

Skapa ett köpebrev för fordonet som anger villkoren för försäljningen. Vara noga med att inkludera datum bilen köptes, tillsammans med namn, adress, telefonnummer och underskrift av den privata part som bilen köptes.
3

Kontrollera att att registreringsskyltar på fordonet fortfarande är giltiga. Observera att vissa länder inte tillåter överföring av registreringsskyltar mellan individer, och så den enskilde som säljer bilen kan ha tagit bort dem innan så att du kan ta i besittning av bilen. Således, kan du behöva köpa en tillfällig licens från den lokala DMV innan du transporterar fordonet. Om möjligt, kanske du vill slutföra det nödvändiga pappersarbetet med den privata parten att ta till DMV på bilens slutliga mottagarlandet innan besittning av fordonet.
4

Se till att du har kopior av fordonets titel, köpebrevet, någon licens krävs och försäkring reflekterande täckning på det nya fordonet, och köra bilen till din slutdestination i en annan stat. Väl där, ta dina dokument till den lokala DMV för att erhålla rätt körkort och registreringsbevis.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/buying-car/buying-used-cars/77510.html

Previous:
Next:

Köpa begagnade bilar

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.