Hur Överför Garanti på en 2007 Chevrolet Suburban

2007 års Chevrolet Suburban levereras som standard med ett treårigt, 36.000 mil stötfångare till stötfångare garanti, enligt Automotive.com. Dessutom täcker den femåriga, 100.000 mil garanti, vilket är standard, drivlinan och vägassistans. Dessutom är ett sexårigt, 100.000 mil garanti som täcker rost på kroppen standarden för 2007 Suburban. Om du säljer din Suburban innan garantin är föråldrad, har du möjlighet att överlåta den till den nya ägaren. Saker du behöver
Fordonets identifieringsnummer
Ny ägarens information
Visa fler instruktioner
1

hittar en kopia av din nuvarande garantin för 2007 Chevy Suburban. Granska garanti och avgöra hur mycket längre det är effektivt. Ge köparen med information.
2

Skaffa namn och adress för köparen tillsammans med hans födelsedatum. Denna information krävs för överföringen. När du är redo att överföra garantin på 2007 Suburban
3

Ring 1-800-222-1020. Ha det faktiska datumet för överföringen tillgängliga när du ringer
4

Press nummer tre när prompten börjar,. Detta tyder på att du har en fråga om ett fordon som du äger
5 Lyssna följande alternativ och tryck på nummer fyra. Efter att ha tryckt detta alternativ, en kundtjänst begär ditt namn, chassinumret och anledningen till samtalet, som överför en garanti.
6

Supply henne med den nya ägarens information. Som av 2010, finns det ingen avgift för att överföra en Chevrolet garanti. Därför är information om återstående tid och körsträcka på 2007 Suburban garanti skickas från Chevrolet till den nya ägaren.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/buying-car/buying-used-cars/77921.html

Previous:
Next:

Köpa begagnade bilar

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.