Så att köpa begagnad rörliga lastbilar

Att köpa en begagnad flyttbil kan vara en kostnadseffektiv strävan, så länge som flera viktiga punkter åtgärdas. Som med de flesta begagnade andra bilköp, ska motorn och transmissionen vara i gott skick, används rörliga lastbilar har ofta drivits hårt, men de flesta är underhållas med jämna mellanrum. Den genomsnittlige köparen kan bedöma en rörlig lastbil eller skåpbil i ungefär en halvtimme. Instruktioner
köpa en begagnad Moving Truck
1

Inspektera motorn och transmissionen. Som med andra begagnade bilar, tillståndet av motorn och transmissionen är avgörande för ett köp. Kontrollera vätskor för nivå, och vanliga objekt underhåll som luftfilter och reparation dokumentation. Kontrollera efter läckor undertill lastbilen, liksom tillståndet i kylvätska och olja. Däck kan bäras, men bör nämnas i samband med priset köpslående om de är alltför slitna. Kontrollera bilens inställning på en plan yta, så många rörliga lastbilar kommer sag i den bakre från många tunga laster.
2

Kontrollera lastutrymmet för skador. Mest rörliga lastbilar har använts för kontinuerlig dragande, och har sett mycket få miles utan att bära en tung last. Interiören i lastutrymmet ska ha några bucklor, och golvet får inte punkteras eller skrapas utöver normalt slitage. Rampen, i tillämpliga fall, ska gå smidigt och vara trygga när stuvas. Taket bör inte ha uppenbara hål eller skador från oerfarna förare som kör på låga överhäng. Addera 3

Ta trucken för provkörning. Utan en last, bör trucken inte ha några problem att dra upp till hastighet och upprätthålla motorvägshastigheter under en längre tid. Ta flera varv, både vänster och höger, för att se till att fjädrarna och fjädring fungerar korrekt. Tryck bromsarna och ta lastbilen till en "panik stopp," att vara absolut säkra på att de är upp till par. Märker några ljud, såsom motor och bromsar eller ovanliga ljud som kan tyda på problem.
4

Kontrollera belysningen på insidan och utsidan av trucken. Mest rörliga lastbilar och skåpbilar kommer att ha övre lampor last området samt yttre parkeringsljus på toppen av taket, fram och bak. Alla ljusfunktioner ska testas, samt bakljus och trailer adaptrar ledningar.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/buying-car/buying-used-cars/77156.html

Previous:
Next:

Köpa begagnade bilar

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.