2007 Tundra Vs. 2007 Silverado

The Tundra, Toyota inträde i pickup lastbilsmarknaden, hade flera konkurrenter under 2007 års modell, bland dem är Chevrolets Silverado. Den Silverado dubbades "1500." Trims

2007 Tundra kom fyra hjul och bak-navkapslar drive, var uppdelad i vanlig hytt, dubbelhytt och SR5 versioner. 2007 Silverado hade också fyra hjul och bakhjulsdrift trim, men det var mer än 40 kombinationer som komponerade dem, överlägset överträffar de alternativ som erbjuds i Tundra.
Motorer och transmissioner

p Alla tundras och Silverados har V6 eller V8-motorer. Men Silverado trimmar tenderar att ha större cylindervolym och hästkrafter.
Säkerhetsfunktioner

ABS-bromsar, och förare och passagerare krockkuddar var några av säkerheten presenterar fordon av 2007 års modell aktie. Men 2007 tundras har standard låsning bakluckor pickup, en funktion som inte erbjuds alls i några 2007 Silverado.
Interior

tundras och Silverados är antingen tre eller sex -seaters. Delade funktioner inkluderar A /C, farthållare, separat förare och framsätespassagerare kontroller klimat, lutning styrning och främre split odelade säten. Addera Exterior

Beroende på trim, 2007 Tundra och Silverado är antingen två-eller fyrdörrars bilar. Den Tundra rider på 18-tums stålfälgar och Silverado har 17-tums sådana. Elektriska fönsterhissar och pickup last lampor box är några av de vanliga yttre funktioner på fordonen, även om Silverado hade ytterligare standardiserade automatiska strålkastare och varselljus.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/buying-car/buying-used-cars/77223.html

Previous:
Next:

Köpa begagnade bilar

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.