Hur Sök efter Classic Cars

En klassisk bil är en som vanligtvis 30 år eller äldre. Ofta, klassiska bilar är samlarföremål och antikviteter, och som sådan, kan de vara ganska värdefulla. Folk köper ofta klassiska bilar inte för funktionella ändamål, men eftersom du njuter klassiska bilar är en hobby eller sentimental strävan för dem. Söka efter den klassiska bilen du vill köpa kan vara ett pågående projekt, men processen kommer du att följa kan vara ganska enkel. Saker du behöver
tidningen radannonser sälja Magazine radannonser
Visa fler instruktioner
1

Utbilda dig på klassiska bilar genom att läsa och göra massor av forskning, som Förutom att be veteranbil experter, t.ex. återförsäljare som är specialiserade på klassiska bilar, många frågor. Platser att läsa inkludera tidningar "Classic Car", "Classic Cars & Parts" och "Car Craft." Bestäm vilka fabrikat, modell och år av bil du vill köpa. Om du inte har specifika detaljer om detta, kan din sökning vara bredare tills du begränsa detaljerna på din ideala fordonet. Din personliga preferenser kommer att vara en av dina guider. Kanske du har ett sentimentalt skäl för att få en bil som är samma märke som din första bil, till exempel. Eller du kanske föredrar en tysk sportbil, eftersom du gillar verkstadsindustrin tyska klassiska bilar. Pris och mekanisk skick bilen kommer sannolikt att spela i ditt beslut om vilken bil att köpa.
2

Granska lokala radannonser och närliggande radannonser i din region, antingen i papperskopior publikationer eller på nätet . Publikationer att kontrollera inkludera städerna "eller städernas tidningar, bil-specifika publikationer och andra tidningar och webbplatser som har radannonser för bilar. Hemmings.com, ClassicCar.com och Hubcap Cafe är alla bra ställen att kolla. Du kan behöva söka långt bortom din omedelbara geografiska område för fordonet du vill. Addera 3

Fråga med lokala och regionala bilhandlare som specialiserat sig på klassiska bilar, för att se om de har någon klassisk bilar till salu på märke och modell som du vill köpa. Om de inte gör det, kan du kolla tillbaka med dem över tiden, eller ge dem dina kontaktuppgifter så att de kan kontakta dig om ett fordon blir tillgänglig. HubcapCafe.com har en omfattande lista av bilhandlare i varje stat.
4

Placera annonser i veteranbil publikationer, ange märke och modell av klassisk bil som du vill köpa. Online Annonser som Hemmings.com och AutoTraderClassics.com är välkända källor för denna typ av annons.
5

Sök viktiga webbplatser, såsom Hemmings Motor News på http://www.hemmings com /classifieds /, som är ett viktigt ställe för klassisk bil reklam. ClassicCar.com och Hubcap Café finns andra potentiellt bra platser att granska. Du kan också placera en annons för den bil du vill ha i bilarna Wanted avsnitt av platserna.
6

Sök eBay.com. Du kan hitta några gömda skatter och bra erbjudanden där.
7

Kontrollera HubcapCafé.com om notering av bilen visar nära dig, och delta på dessa mässor. Sajten listar veteranbil visar genom staten. Om du letar efter en USA-tillverkade bilar, till exempel, och vissa föreställningar tillgodose inhemska bilar, huvudet mot dessa föreställningar och undvika de visar att har främst brittiska-eller tysk-made bilar. På utställningar, träffa folk och berätta vilken typ av bil du söker. Be dem för idéer om var du kan hitta den klassiska bilen.
8

Delta auktioner, såsom McCormick, för att söka efter klassiska bilar. Denna auktion webbplats är på klassisk carauction.com. Överväga att kontakta de människor som kör denna auktion, som hölls två gånger per år, i mellan auktioner för att be om leads på klassisk bil som du söker. ClassicCarBids.com är en annan potentiell resurs och även har online-auktioner.
9

Har den klassiska bilen som du är intresserad av att köpa kontrolleras av en mekaniker som specialiserat sig på klassiska bilar att bedöma eventuella problem. Ofta är en vanlig mekaniker inte väl insatt i klassiska bilar.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/buying-car/buying-used-cars/77012.html

Previous:
Next:

Köpa begagnade bilar

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.