Hur Jämför begagnade bilar

Även om du kan drömma om att äga en ny bil, kan din budget diktera att du köper ett begagnat fordon. Consumer Reports säger begagnade fordon erbjuder stort värde och noterar detta: "Inte bara är priset lägre än en jämförbar ny bil, men ägande kostnader såsom kollision försäkring och skatter är lägre, och ett begagnat fordon har redan tagit sin största hit i avskrivningar. " När du handlar, det finns riktlinjer som du bör följa när man jämför begagnade bilar. Säkerhet betyg

nonprofit Insurance Institute for Highway Safety utför krocktester på bilar och priser dem baserat på resultaten. Sök sin databas för att hitta säkerhetsanalyser av bilar som går tillbaka så långt som 1990-talet. Regeringens femstjärniga säkerhet betyg Webbplatsen erbjuder också historiska data.
Gas Mätarställning

reda på hur långt ett begagnat fordon kommer att resa per gallon gas genom att besöka USA Department of Energy bränsleekonomi hemsida. Du kan hitta betyg bränsleekonomin för bilar byggda så tidigt som 1984.
Recensioner

Ta reda på vilka fordon som används rankade bästa och sämsta av Consumer Reports när du prenumererar på sin webbplats. Du får också tillgång till betyg som mäter tillförlitligheten av begagnade bilar i 17 områden över 10 årsmodeller.
Alternativ och kostnader

När du har minskat din söka till ett fåtal modeller, kontrollera lagren av återförsäljare i ditt område på nätet. Detta gör att du kan se körsträcka och funktioner tillgängliga på liknande modeller, samt givarens utgångspriset. Glöm inte att leta efter privata part listor i din lokaltidning och radannonser. Addera Certified Fordon Till Salu

Du är inte sannolikt att få en garanti om du köper en bil från en privat säljare, men vissa återförsäljare erbjuder "certifierade preowned" fordon som kommer med garantin.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/buying-car/buying-used-cars/77639.html

Previous:
Next:

Köpa begagnade bilar

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.