Hur du köper Bärgning Jeepar

Räddade fordon är fordon som har kraschat eller förstörts till punkt där det skulle kosta försäkringsbolaget mer att reparera den än ägarens försäkring täcker. Dessa bilar skickas till återförsäljare och junkyards som ska säljas som ett bärgat fordon eller för delar. Att köpa en bärgad Jeep, vet vad du vill och hitta ställen som säljer dessa fordon. Det kan ta lite letande, men det finns definitivt platser där ute som säljer dem. Saker du behöver
Internetuppkoppling
Visa fler instruktioner
1

Besluta om vilken typ av jeep som du vill. Vanliga Jeepar som folk vill ha är klassiska armé-stil Jeepar och Jeep Wrangler, den moderna Jeep. Dessutom gör Jeep en sport-utility fordon kallas Cherokee.
2

besöka lokala försäkringsbolag. Fråga dem om de skickar sina bärgats fordon. Vissa kan berätta för dig och andra inte. Det är drabbade eller missar, men det är ett bra ställe att börja.
3

Fråga lokala butiker auto kropp som de får veta var bärgade bilar går. De kanske vet var eftersom en skadad bil måste gå till en auto organ för en uppskattning innan försäkringsbolaget bestämmer vad de vill göra.
4

Tala till lokal skrot och ägare skrotupplaget. Många bärgade fordon får skickas till dessa platser för att säljas som skrot. De kan ha en Jeep det som du vill. Om de inte gör det, be dem där du kan hitta en.
5

Besök webbplatserna för bärgning Auto, Auto World of America och Salvage Direct. Samtliga tre företag är specialiserade på bärgade bilar. På alla tre platserna, söka igenom kataloger för en Jeep som passar dina behov.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/buying-car/buying-used-cars/77523.html

Previous:
Next:

Köpa begagnade bilar

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.