Hur prata ner en bilförsäljare

När du köper en bil, måste du vara beredd eller du kommer att få fruset. Bil säljare är utbildade för att övertala dig till att köpa optioner som du inte behöver för bilar som du inte vill ha i första hand. De kommer att släta över problemområden och spela upp styrka att fordonet inte ens kan ha. De ska prata med ledningen för att se om de kan få dig ett specialerbjudande då, egentligen, är affären inte speciellt alls. De kommer att förvirra dig med att tala om prislappen som om det är den ut-dörren priset. Den goda nyheten är, det finns sätt du kan förhandla med dem för att få mest för dina pengar. Instruktioner
1

Känn din prisklass. Innan du kontaktar en återförsäljare, har ett fast pris som du inte kommer att gå över. Oavsett vad säljaren erbjuder dig, om det går över detta pris, inte ur fläcken. Om du tillåter dig själv att vara pratade in i en bil för något över din prisklass, kommer försäljaren att verka för fler alternativ och andra bilar något över din prisklass.
2

vet vilken typ av bil du vill ha. Om du begränsar ditt synfält att bara en viss bil, kommer dealern att kunna använda din önskan om att fordonet till hans eller hennes fördel. Dealern kommer att satsa på vetskapen om att du är tveksam till att leta någon annanstans, för att driva upp priset. Å andra sidan, om du är alltför vagt om vilken typ av bil du söker, kommer dealern styra dig till de dyrare fordon och försöker lägga på alternativ.
3

Var försiktig med ytterligare alternativ. Medan basen priset på fordonet på rea kan bjuda, kommer bilen säljare har en uppsjö av andra tjänster och alternativ som kan läggas till bilen för en liten avgift. Om du vet exakt vad du vill i förväg, kommer du att bli mindre benägna att förledas alternativ du inte vill ha eller behöver.
4

provköra fordonet och har en mekaniker kolla upp det. Om fordonet har mindre brister, behöver du inte betala översta dollar. Föra kosmetiska detaljer, gillar lukten av insidan eller färg cigarettrök repor, till uppmärksamheten av säljaren bör spara lite pengar. Har en mekaniker kontrollera bilen innan du köper den, för att se till att det inte finns några större problem i antågande, såsom tidigare olyckor eller en fabrik ihåg att du inte kan vara medveten om.


.from:https://www.motorfordon.com/bilar/buying-car/buying-used-cars/77737.html

Previous:
Next:

Köpa begagnade bilar

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.