Hur man förhandla om köp av en begagnad bil

Att köpa en begagnad bil kan förvandlas till ett besvär. Som ägde det innan? Var det inblandad i en olycka? Är detta den verkliga körsträcka? Med några enkla steg kan du vara på väg att komma in i begagnad bil av dina drömmar och kunna sova på natten veta att du fick en hel del och en stor bil. Saker du behöver
Research tid
CarFax rapporterar
Visa fler instruktioner
Förhandla ett pris du älskar för en begagnad bil
1

Information är din Samurai svärd i kampen för att förhandla en begagnad bil pris. Vad är jämförbara fordon säljer i ditt område? Har bilen någonsin varit i en olycka? Hur många av den specifika märke och modell är tillgängliga i ditt område just nu? Alla dessa saker kan användas för att få ner priset till där du vill att det ska vara. Gör din forskning
2

. Använd webbplatser som AutoTrader.com, Craigslist.com, Cars.com och CarMax.com att se vad jämförbara bilar säljer för i ditt område. Du kan använda denna information om du väljer att köpa från en privat fest eller från en återförsäljare. Om du kan hitta liknande utrustade fordon för ett par tusen dollar mindre, visar dessa siffror att din blivande säljare att se till att du inte blir överladdade.
3

CarFax, CarFax, CarFax. Detta är förmodligen en av de viktigaste saker du kan göra nu för att se till att du inte sätter dig själv i en citron. De flesta återförsäljare kommer redan har sina egna mekaniker gå över fordonet och kontrollera att det inte finns några stora frågor som inte tagits upp på fordonet. Om du ser att bilen hade tre eller fler ägare under en kort tid, kan detta vara en röd flagga att bilen är problematisk. Du fortfarande kanske vill överväga en multi-ägare begagnade fordon, men du kan använda detta för att få ned priset från din blivande säljare. Dessutom, om du köper från en ansedd återförsäljare, borde inte ha några problem att ge dig en gratis CarFax rapport.
4

få lånelöfte från din bank eller en extern långivare. Detta kan ofta hjälpa dig att spara på finansiella avgifter om du planerar att finansiera bilen under några år: återförsäljare älskar att tjäna lite extra pengar debitera dig högre räntorna. Det är alltid bra att fråga handlare vilka priser de kan erbjuda dig samt få ditt lånelöfte, så du kommer att ha fler alternativ.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/buying-car/buying-used-cars/77248.html

Previous:
Next:

Köpa begagnade bilar

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.