Hur du köper Flood märkesvaror bilar

En bil blir översvämning stämplas som ett resultat av omfattande vattenskador. Detta är oftast resultatet av en naturkatastrof. Statliga Trafikverket och länets kontor skatteregler hänvisar också till dessa som bärgning fordon. De anses osäkert att köra. I de flesta stater i USA, dessa fordon är olagligt att köra om inte alla nödvändiga reparationer har gjorts, och de passerar officiell Department of Motor Vehicles (DMV) eller länet skattekontoret inspektion. Fordonen kan då utfärdas en "ombyggd" titel som gör att de kan registreras och köras lagligt. Däremot behöver du inte köpa översvämning märkesvaror bilar för körning. De kan även användas för delar. Köp översvämning märkesvaror bilar genom att följa dessa enkla riktlinjer. Saker du behöver
Översvämningar märkesvaror /bärgning bil titel eller intyg
Köpebrev
Visa fler instruktioner
1

Kolla med lokala mekaniker, bärgning bilhandlare och lokala tidningsannonser att hitta översvämning märkesvaror fordon. Hitta den bil du vill ha och köpa den.
2

Skaffa bärgning /översvämning märkesvaror titel eller intyg från säljaren. Se också till att du får ett köpebrev för köp. Addera 3

Betala för att få översvämning märkesvaror bilen bogseras till ditt garage eller företag. Detta för att säkerställa din personliga säkerhet och för att undvika eventuella problem med brottsbekämpningen.
4

Gå till din lokala Department of Motor Vehicles eller länkontoret. Ta bärgning /översvämning märkesvaror titel eller intyg tillsammans med köpebrevet du fått från säljaren. Beroende på dina statliga riktlinjer, fyll i lämplig form för att överföra fordonet i ditt namn. Betala de begärda avgifterna.
5

vänta några veckor för att få ett meddelande från din Department of Motor Vehicles eller länkontoret att fordonet har överförts till ditt namn.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/buying-car/buying-used-cars/77509.html

Previous:
Next:

Köpa begagnade bilar

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.