Hur du returnerar en begagnad bil efter att köpa

Att köpa en bil är oftast en av de dyraste inköpen vem som helst kan göra. Det kan vara frustrerande om bilen har problem eller du upplever köparens ånger rätt när du köper den. Nya bilar kan returneras av någon anledning inom tre dagar som krävs av Federal Trade Commission. Dock kommer tillbaka en begagnad bil omfattas av krav som anges i köpekontraktet tillsammans med eventuella rättigheter och skydd som tillhandahålls av ditt tillstånd. Saker du behöver
Leveransavtalet och returrätt för bilen
Visa fler instruktioner
1

reda på "citron lagar" för ditt tillstånd. Kontakta din statens allmänna åklagaren för att få information om huruvida din begagnade bil är berättigade till skydd enligt en citron lag.
2

recension avtalet och returrätt om din begagnade bil. Läs ditt kontrakt noggrant för att fastställa de krav som behövs för att återlämna bilen.
3

Kontrollera bilen för eventuella skador. Din bil måste återlämnas i samma skick som du köpte den. Även små skador kan upphäva din rätt att lämna tillbaka bilen. Om du hittar några problem, fixa dem innan bilen återlämnas till säljaren.
4

Kontakta säljaren. Prata med personen du köpte bilen direkt och låt honom veta din avsikt att lämna tillbaka bilen under returrätt anges i avtalet. Schemalägg en tid för att lämna tillbaka bilen.
5

Kör din bil tillbaka till säljaren. Se till att ta alla ursprungliga pappersarbete, tillbehör, ID och din försäkring information med dig.
6

Review och underteckna annullering kontraktet. Du kommer att krävas för att lämna kontaktuppgifter. Se över den inställda kontrakt och se till att alla de ingående detaljerna är korrekta, inkluderande köpeskilling och upplösningen av det ursprungliga kontraktet. Underteckna kontraktet.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/buying-car/buying-used-cars/77481.html

Previous:
Next:

Köpa begagnade bilar

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.