Vilka är farorna med Ombyggda bilar?

Kostnaden för bil ägande stadigt har ökat ända sedan Henry Ford levererade sin första T-Forden i hopp om att spara lite surt förvärvade pengar, många människor väljer att köpa en begagnad bil. Även om det finns några helt fina begagnade bilar på partier över hela landet, det finns några farliga. Det uppskattas att 70 procent av ombyggda fordon är under branschstandarder och 40 procent av dem är helt enkelt farligt och bör inte köras. Köp Smart

aldrig köpa en begagnad bil utan att köra ett fordon historia kolla på det. Detta kommer att berätta bilens historia och uppmärksamma dig på eventuella tidigare större reparationer. Eftersom vissa stater inte utfärdar "Ombyggda" titlar på bärgade bilar, är detta det bästa alternativet. Det är möjligt för en återförsäljare att köpa en skadad bil och ta den till en stat som inte utfärdar titlar betecknar bärgning eller ombyggda status på titeln och sälja bilen med en ren titel. Detta gör det oerhört svårt för köparen att veta att fordonet har varit inblandat i en olycka eller naturkatastrof. Köparen kommer sannolikt att ta reda på denna information endast när de försöker sälja fordonet och nästa föreslagna köparen driver ett fordon historia på fordonet. Detta kan vara skadligt om upphovsmannens priset på fordonet.
Potentiella problem

Fordon som har suttit i vatten är benägna att elektriska problem och motorproblem komponent. Fordon som har reparerats på grund av kollision skador kan ha strukturella skador. Många gånger dessa fordon lider av för tidig däckslitage och dåliga köregenskaper. Ofta kommer fönstren i ett fordon som har varit i en översvämning dimma på en solig dag. Dessa fordon kan ådra instrumentbrädan problem och mätarna kan inte läsas korrekt. Krockkudde felfunktion är en annan konsekvens av vattenskador. Denna typ av skada kan endast visa sig när fordonet är inblandat i en farlig kollision. Det är inte ovanligt att rebuilders att misslyckas att ersätta utplacerade krockkuddar och helt enkelt demontera krockkudden övervakningssystem. Bortom strukturella skador involverad med ombyggda fordon, är de biologiska problem. Översvämmade fordon är benägna att giftiga mögelproblem. Mögel kan bildas i värme-och luftkonditioneringssystem, samt under säten och inuti invändiga paneler och innertak.
Få ett andra utlåtande


Prior att göra något begagnat fordon inköp, göra arrangemang för att ha en oberoende mekaniker inspektera det. Mest ansedda auto återförsäljare kommer inte motsätta sig att en oberoende kontroll av en bil. Denna kontroll bör omfatta kontroll av chassi och fjädring, den säkerhetsutrustning (luftkuddar) och motorn. Lyft mattan och kontrollera lera. Interiören bör kontrolleras för rost på säkerhetsbälten mekanismer. Det är en bra idé att ta bort en innerdörr panel och undersöka den för vattenskador. De flesta fordon har en barriär papper fukt insidan av dörren som visar vattenskador.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/buying-car/buying-used-cars/77282.html

Previous:
Next:

Köpa begagnade bilar

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.