Hur man betala moms på en husbil i Pennsylvania

När du köper en RV är det viktigt att planera ditt köp noggrant. Om du bor i Pennsylvania, är ditt inköp av fordon som omfattas av omsättningsskatt, så du behöver faktor omsättningsskatt i din budget när du handlar. Instruktioner
1

Handla för RV du vill. När du handlar, se till att räkna omsättningsskatten i ekvationen. Som av 2010, var fordonet omsättningsskatt i Pennsylvania 6 procent, så multiplicera inköpspriset med 6 procent för att få omsättningsskatt du är skyldig. Att köpa en begagnad husbil från en privat säljare är ofta det mest kostnadseffektiva sättet att gå, men vara medveten om att statens försäljning skatteregler gäller fortfarande.
2

Gör ditt bästa med den privata ägaren av RV. Hitta en notarius publicus i ditt område och reser till den notarie med säljaren av fordonet. Vara beredd att betala en särskild avgift för notarius arbete. Försäljningen skatt kommer att beräknas baserat på inköpspriset av RV, men tänk på
3

att om det inköpspris är betydligt lägre än marknadsvärdet Commonwealth of Pennsylvania kan göra en förfrågan och söka ytterligare omsättningsskatt. I Pennsylvania, är den omsättningsskatt baserat på marknadsvärdet av fordonet säljs. Om ditt inköpspris är nära värdet som visas i en ansedd RV Guide Det borde inte vara några problem.
4

Skriv ett checken till Pennsylvania Department of Revenue och ge den till notarie, tillsammans med alla dina andra pappersarbete. Notarien kommer att lägga fram alla de försäljningspriser handlingar för RV, däribland köpebrevet, fordonets rapporten, titel och moms betalning till Samväldet för din räkning.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/buying-car/buying-used-cars/77480.html

Previous:
Next:

Köpa begagnade bilar

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.