Hur man köper den bästa Certified Pre-ägda fordon

En certifierad begagnad bil är en begagnad bil som har passerat en rigorös kontroll från tillverkaren och som ett resultat kommer med en förlängning av garantin. Certified Pre-ägda fordon, CPOS för korta, är vanligen prissatta högre än andra begagnade bilar, eftersom de kan ha haft nya däck och bromsbelägg installerat om fordonet behövde dem. För att ta reda på de exakta detaljerna om vad en viss tillverkares CPO-programmet omfattar, kolla sin officiella webbplats. Saker du behöver
Begagnad bil prisguide
Visa fler instruktioner
1

Bestäm vad bilen du vill: SUV, minivan, kombi, crossover, coupe eller sportbil. Provköra tre liknande modeller att avgöra vilken som är bäst för dig. Till exempel, om du vill ha en kombi, provköra en Honda Accord, Toyota Camry och Nissan Altima. Kontrollera med en tillförlitlighet guide som Consumer Reports eller Edmunds.com att vara säker på att ingen av de tre modellerna har några problem med tillförlitligheten.
2

Titta in i de certifierade begagnade program tillverkarna har att erbjuda. Även om vissa erbjuder olika nivåer av täckning, program omfattar vanligtvis en grundlig multipoint inspektion och en 1 -. Till 3-årig förlängning av begränsade garantin
3

Läs allt det finstilta på certifierade pre-owned kontrakt. Det bästa stället att hitta denna information på tillverkarens hemsida. Titta efter hur lång tid din förlängda garantin varar och vilken typ av delar som den täcker. Många gånger garantin täcker endast drivlina frågor, vilket i huvudsak innebär alla oljiga delar i motorn och transmissionen. Denna information kommer också att låta dig veta om tillverkaren kommer att ersätta bromsbelägg eller däck om de är mer än hälften slitna. Denna tjänst blir mer och mer vanligt i CPO branschen.
4

Sök på tillverkarens webbplats för att hitta modeller i ditt område. Säg att du letar efter en BMW 328i cabriolet i svart. Du kan mata in det i BMW webbsida för att se om någon återförsäljare i ditt område har det i en certifierad begagnad bil.
5

Ring framåt för att prata med en ekonomichef om aktuella priser och specialerbjudanden . Även om din CPO modell kan vara på den övre delen av tack andrahandsvärde vare dess skick och extra garanti, kontrollera Kelley Blue Book värde så att du inte blir överladdade. Du kan också använda denna information som en förhandlingsposition verktyg.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/buying-car/buying-used-cars/77243.html

Previous:
Next:

Köpa begagnade bilar

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.