Hur man förhandla med en bilförsäljare

Att köpa en begagnad bil kan vara tidskrävande och stressigt. Det kan vara svårt att veta vilken som bilen är rätt för dig, speciellt om bilförsäljare driver dig att köpa en bil du inte är säker på att du vill. Lyckligtvis kan du förhandla med en begagnad-bil försäljare för att säkerställa att du får en bil till ett rimligt pris. Instruktioner
1

Gör din forskning. Att ha fakta att backa upp dig ökar dina chanser till en lyckad förhandling.
2

Undvik att få kopplad till en viss bil, och låt inte om showen om du gör. Berätta den begagnade bilförsäljare att du är redo att köpa samma dag om du både nå en överenskommelse om priset. Om försäljaren tror att du är seriös och köpa en bil som samma dag, är han mer sannolikt att ge dig en rättvis uppgörelse. Förbli lugn, avslappnad och som om du kan gå bort när som helst.
3

Lägg ett bud strax under det verkliga marknadsvärdet av bilen. Håll tyst och vänta på försäljarens svar. Höj ditt erbjudande till den sanna marknadsvärdet om försäljaren gör ett motförslag. Ge inte upp på ditt erbjudande för snabbt. Stig upp och titta på andra bilar om det används-bilförsäljare behöver tala med sin chef. Försök att agera likgiltig, som om du vet att du får detta pris på en annan återförsäljare om försäljaren är ovilliga att arbeta med dig.
4

Review allt pappersarbete när du har kommit överens om ett rimligt pris och före undertecknandet. Se den begagnade bilförsäljare inte lagt på något du inte vill ha, såsom en förlängd garanti. Läs återförsäljaravtalet användarvillkor finansiering noga om du gå den vägen.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/buying-car/buying-used-cars/77553.html

Previous:
Next:

Köpa begagnade bilar

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.