Hur du hittar Auktioner Salvage Auto

En bärgning bil är en som har antingen förstörda eller skadade till den grad att reparation skulle bli för dyrt. Fastställandet av vad som utgör en bärgning bil kan göras av ett försäkringsbolag, fordonets ägare, eller en bank som innehar bil titel. Om en bil har bestämts en "total förlust bärgning," kommer titeln och registreringsskyltar överlämnas till Department of Motor Vehicles, som kommer att utfärda ett intyg kategorisera det som en "räddas" eller en "återupplivade bärgning" bil. Medan en bärgning bil kan ha allvarliga skador, kan det har också många användbara delar, eller kan fortfarande köras med enbart kosmetiska skador. Skadad bil auktioner hålls regelbundet på Internet och på platser över hela USA. När du har hittat en auktion bärgning auto, kan du köpa en av dessa fordon, ofta i en mycket djup rabatt. Instruktioner efter auktioner på lokal Salvage Yards
1

Leta rädda varv i ditt område. Du kan hitta en lista över rädda varv över hela USA på ATIS (se resurser) eller på Auto Salvage Yards Directory (se resurser). Sök din stat (eller två bokstäver förkortningen för ditt tillstånd) och klicka på länken för att få ett förteckning över rädda varv i ditt tillstånd, arrangerad av staden.
2

Klicka staden du bor i, eller staden närmast dig. Då kommer du till en länk lista alla kända rädda varv i staden, med kontaktuppgifter för varje.
3

Kontakta rädda varv som du hittade i steg 2. Fråga varje bärgning gård för auktion tider och datum. Vissa rädda varven inte innehar regelbundna auktioner, utan kan i stället sälja bärgning delar efter inköp bilvrak.
Auktioner Online
4

Besök en webbplats som är värd auktioner bärgning fordon nätet. Alternativen omfattar Copart och CTAA (se resurser).
5

registret, med online auto auktion webbplats som du väljer. Du måste ange ett namn, adress, telefonnummer, körkort nummer och e-postadress för att slutföra registreringen.
6

Sök på webbplatsen där du registrerade kommande auktioner. Dessa kan ändras dagligen eller varje vecka. De kommande auktioner listas på hemsidan. I vissa fall kommer online bärgning auktion webbplatser lista också lokala auktioner. De lokala listade auktioner kommer att omfatta "virtuella endast" bärgning fordon som endast online-användare kan bjuda på.
Regering och polis Auktioner
7

besöker en webbplats som tillhandahåller listor över regeringen och polisen auktioner i ditt område. Gov Auktioner tillhandahåller denna tjänst (se resurser).
8

Slå upp den typ av fordon du är intresserad: Ange bilmärke med drop-down menyn på startsidan. Ange ditt postnummer direkt till höger om det. Klicka på "Sök" för att få en lista över de senaste auktioner bärgning fordon som presenterade bilen du är intresserad av, tillsammans med de priser som bilen såldes för.
9

Gå till webbplatsen för tillgång till en fullständig förteckning om kommande regeringen och polisen auktioner i alla delar av USA. Anmälningsavgiften per november 2010 är $ 39.95. Denna anmälningsavgift tillåter användare att få en lista med auktioner, både online och live. Google maps är försedda med exakta auktion platser.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/buying-car/buying-used-cars/77992.html

Previous:
Next:

Köpa begagnade bilar

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.