Hur du köper en begagnad Ford Focus

Ford Focus infördes 1999 för att ersätta Ford Escort modellen. Denna version var betydligt sportigare och erbjuds köparen en chans att uppgradera standarden SOHC motorn till DOHC Ztec motorn. Före Fords tillkomsten av sina hybridfordon, var Focus en av bolagets mer ekonomiska miljöbilar. Trots detta är det Ford Focus är en av de bäst säljande bilarna i Nordamerika. Instruktioner
Hur du köper en begagnad Ford Focus
1

Bestäm vilken typ av Ford Focus modell du vill ha. Om du är intresserad av snabb och sportig, då de ZX3 och ZX5 modellerna är din bästa insats. Även om dessa är högre i pris än basen och utrustade modeller, de har ca 40 fler hästkrafter beroende på år av bilen. Fyra dörrar sedans listas som SE, LX och ZX4.
2

räkna ut din budget. Standard Focus-modeller i 2000-talets början är ett par tusen dollar. Mycket nyare modellerna är dubbelt så mycket och ännu mer. Förstå vad som är viktigt för dig. Kavla upp fönster och kassettdäck är standard i tidigare basmodeller. Så du kan behöva spendera mer pengar om detta inte är ett alternativ för dig. Addera 3

Research den modell som du har i åtanke i Kelly Blue Book. Jämför hästkrafter, vridmoment och bränsleekonomi mellan modeller från olika år.
4

Gå till en begagnad bil mycket och testa en modell som du är intresserad Kontrollera att ratten är balanserad och skiftar inte åt båda hållen. Kontrollera däcktrycket. Lyssna på några ovanliga ljud som kommer från under huven. Leta efter eventuella sprickor som kan vara i vindskyddet. Kontrollera att det finns en bruksanvisning i handskfacket.
5

Fråga återförsäljaren när var sista gången det var inspekteras och om han kan köra en bil på Fax på det. Om han inte kan göra det för dig att gå till en annan återförsäljare. Var inte rädd för att ställa för många frågor.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/buying-car/buying-used-cars/77163.html

Previous:
Next:

Köpa begagnade bilar

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.