Hur du köper en begagnad bil med No Credit Score

Om du inte har någon kredit värdering, du har begränsad möjlighet att få ett lån. När du behöver en begagnad bil och har ont om kontanter, måste du skaffa ett lån för att köpa denna bil. Du kan köpa en begagnad bil med ingen kredit värdering om du har antingen ett stabilt jobb eller ett samarbete signerat. Saker du behöver
stabilt jobb
samarbete signerat
Betala stubbar
skatt dokument
Social Security-kort flygbiljetter State utfärdat foto-ID-kort
Birth Referenser certifikat

Visa fler instruktioner
1

Bestäm din prisklass. Det enklaste sättet att köpa en bil utan en kredit värdering är att betala kontant, så innan du ger ut för ett lån, överväga att spara tillräckligt för köpet. Om du bestämmer du behöver ett lån, granska din budget för att avgöra hur mycket du har råd att betala varje månad och hur länge du vill betala. Detta kommer att hjälpa dig att landa på en prisklass.
2

få finansiering genom en begagnad bilhandlare som kommer överens om att titta på andra faktorer än en kredit värdering. Vissa återförsäljare och finansbolag de använder erbjuder lån utifrån hur stor av en handpenning du kan göra och på din månatliga inkomst. De kommer att kontrollera din anställning genom lön Män och intervjuer med din arbetsgivare om din anställningstid. Ju längre du har varit anställd, desto högre inkomster och större din handpenning, desto större chans har du att bli godkänt för en bil lån utan kredit värdering.
3

Seek någon som kan co-tecken för ett lån. Hitta en nära vän eller familjemedlem med en positiv kredit värdering som känns bekvämt att bli ett samarbete signerat med dig. Den person du rekryterar måste vara beredd att vara fullt ansvarig för bilen samtidigt som du kan göra betalningar och kör det.
4

Besök din bilfirma finansfunktion eller en bank för att fylla ut ett billån ansökan. Om du rekrytera en person med god kredit att vara på lånet, ta den personen med dig. Om du är att få lånet på egen hand, ange ditt namn, telefonnummer, nuvarande och tidigare adresser, personnummer, uppgifter om anställning, lön Män, dokument skatt, statligt utfärdat foto-ID-kort, Social Security-kort, födelsebevis och professionell och personliga referenser. Underteckna låneansökan. Om din vän eller familjemedlem lista hans namn på billån, har personen lämna sin information och få honom att underteckna låneansökan. Vänta på lånet godkännande. Ge handpenningen till lån officer. Ta emot nycklarna till begagnad bil från bilfirma.
5

betala den månatliga betalningar i tid och direkt till finansbolaget i din bil lån.


.from:https://www.motorfordon.com/bilar/buying-car/buying-used-cars/77497.html

Previous:
Next:

Köpa begagnade bilar

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.