Skaffa en Auto Titel

Titeln på din bil är ett juridiskt dokument med information om ditt fordon. Dessa titlar är utfärdat av din statens Institutionen för motorfordon. Du kommer vara tvungen att skaffa en bil titel om du köper en ny bil eller förlora din befintliga titeln. Med rätt referenser, kan du få en ny titel från din lokala DMV. Saker du behöver
Fordonets identifieringsmärkning (VIN) katalog registreringsnumret
körkortsnummer
lien innehavaren handlingar (i förekommande fall) katalog pengar för avgifter
Visa mer Instruktioner
1

Kontakta din lokala avdelning av motorfordon för att se om de tillåter dig att ansöka om en titel på nätet eller via mail. Om de inte gör det, måste du besöka kontoret.
2

Begär en ansökan om en titel från DMV. Fyll i alla obligatoriska uppgifter.
3

Ge DMV med information om kvarstad innehavare av din bil, om tillämpligt. Din utlåning byrå blir lien innehavaren om du fortfarande är skyldig pengar lånat för att köpa fordonet. Presentera alla tillgängliga lien-relaterade dokument till DMV.
4

Betala titeln avgift till DMV kontoret. Titel avgifter varierar från land till land och kan också bero på om du äger bilen direkt eller om det finns en kvarstad innehavare.
5

Vänta ansökan ska godkännas. Tillåt upp till 30 dagar för att processen ska vara klar. Den nya titeln kommer att skickas till dig när det är tillgängligt. Addera
.from:https://www.motorfordon.com/bilar/buying-car/buying-new-cars/76970.html

Previous:
Next:

Att köpa nya bilar

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.