10 bästa tips för att köpa en ny bil

Att köpa en ny bil kan vara en skrämmande upplevelse. Göra ett dåligt val kan kosta dig tusentals dollar, eller lämnar du kör en bil som inte uppfyller dina behov. En av de bästa sakerna du kan göra innan du startar bilen-köpprocessen är att utbilda dig själv så mycket som möjligt. Begränsa dina möjligheter
p Det är inte nödvändigt att veta den exakta märke och modell du letar efter, men har en allmän uppfattning av nya bilmodeller som kommer att uppfylla dina behov - och din prisklass -. kan hjälpa dig att undvika att göra en impulsiv beslut Do Addera din hemläxa

Ju mer du vet om en bil du funderar på, liksom konkurrerande modeller, desto bättre val du kommer att göra. Internet erbjuder många källor där du kan få information om en bil,. Platser som Edmunds.com inkluderar recensioner från yrkesverksamma och feedback från förare
Köp vid rätt tidpunkt

Vissa tider på året är bättre än andra för att få en affär på en ny bil, eller rycka upp den modell du vill ha. Generellt, hösten och tidig vinter är goda tider för att spara, eftersom föregående års modeller diskonteras för att uppmuntra försäljningen. Våren är när nya modeller kommer, och om bilen du vill ha är i hög efterfrågan, kan återförsäljarna vara ovilliga att förhandla om priset.
Jämför återförsäljare

När du tror att du har ett bra pris på din bil, besöka en annan återförsäljare och fråga om de kan göra bättre. Att ha två säljare konkurrerar om ditt företag kan ge dig ytterligare besparingar när du har redan hittat ett pris du kan leva med, eller åtminstone bekräfta att den första affären du förhandlade är rättvist.
Jämför Garantier

Tillförlitlighet är viktigt, och en ny bil som hamnar behöver överdrivna reparationer kanske inte visar sig vara på köpet det verkade vara på tomten. Tillverkare garantier varierar från några månader till 10 år, med livstids garanti som erbjuds av vissa biltillverkare på vissa delar. En långsiktig garanti kommer sannolikt att spara pengar på lång sikt, även om den nya bilen verkar relativt stabil från början.
Använd Online-verktyg

På ett biltillverkaren hemsida kan du läsa allt om en modell, pris ut olika alternativ, se alla tillgängliga färger, och leta återförsäljare. Andra fordonsindustrin webbplatser, såsom Cars.com, jämföra modeller, låta dig veta hur mycket människor som du betalar för samma bil, och uppskatta hur tillförlitliga bilen kommer att vara på lång sikt.
ta en provtur
p Det är alltid en bra idé att ta en provtur, även om allt du gör är att byta ut din gamla bil med den nyaste modellen av samma fabrikat och modell. Varje bil är annorlunda och det enda sättet att veta att du kommer att känna dig bekväm bakom ratten är att sätta dig där och ta bilen för en provtur.
Vara skeptiker

erbjudanden som verkar för bra för att vara sant oftast är. Om din bil har en låg nivå garanti, antar att det kommer att bryta ner och göra dealern övertyga dig annars. Också, aldrig gå in i ett återförsäljaravtal med avsikt att köpa en bil som just i dag. Ha möjlighet att gå bort kan faktiskt göra chanserna för att köpa en bil den dagen, och till ett rimligt pris, ännu bättre.
Ställ frågor

Återförsäljare bör vara kunskap om de bilar de säljer, så tveka inte att fråga om alternativ, hur priset beräknas, och vilka ytterligare kostnader kommer att ingå i vad du betalar. När det gäller finansieringen, fråga om månatliga betalningar, förseningsavgifter och andra avgifter tills du är säker på att du vet vad bilen kommer att kosta i verkliga dollar.
Följ upp

När du har fått din nya bil för en stund, kontakta din återförsäljare för att låta honom eller henne veta vad du tycker. Om du har några initiala problem, ge oss handlare chansen att göra saker rätt. Till återförsäljaren, kan ge en no-avgift tjänsten check vara bättre än att förlora dig som kund. För köparen, kan ha en bra relation med återförsäljaravtalet vara till hjälp när underhåll behövs eller det blir dags att köpa en ny bil.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/buying-car/buying-new-cars/76440.html

Previous:
Next:

Att köpa nya bilar

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.