Hur får man en faktura Pris

Det tar bara en ny bil för att uppleva känslan av köparens ånger. Det ögonblick du kör din nya bil från partiet, är bilen inte längre är värt vad du betalat för det, vilket kan leda till känslor av ånger, särskilt om du tror att du betalat för mycket för bilen eller om du tror att du kan ha förhandlat fram ett lägre pris med den nya bilen säljare. Gör din nästa nya bil köpupplevelsen bra genom att ta reda på förhand vad dealern betalat för bilen så att du kan förhandla fram ett pris du vet är rättvist. Saker du behöver
Internetuppkoppling märke, modell och trimma av bil
Visa fler instruktioner
1

Bestäm vilka märke och modell av bil du är mest intresserad i inköp. Gör en lista över ytterligare alternativ som taklucka, moonroof, trim, makt eller uppvärmda säten och paket utrustning gillar bogsera eller lyfta kit som du vill läggas till bilen.
2

Forskning bilen i ditt val på nätet på konsumenternas sajter som Edmunds, Yahoo Autos, Kelly Blue Book och Faktura försäljare. Ange märke, modell, trim och ytterligare alternativ samt ditt postnummer i lämpliga sökfälten att återvända prisuppgift på fordonet av intresse.
3

Jämför tillverkarens föreslagna priset , eller MSRP till fakturan priset, båda noterade bredvid en bild av fordonet ovanför höjdpunkter, recensioner och betyg av fordonet. Förstå att fakturan priset, eller återförsäljare faktura, är priset en återförsäljare betalar biltillverkaren för fordonet. Fakturan priset ingår destination avgifter.
4

Skriv ner det verkliga köpeskillingen, som finns med på vissa platser konsumentforskning och hänvisar till det genomsnittliga priset konsumenterna betalar hela landet för fordonet. Förstå att din stad kan ha en lägre eller högre genomsnittligt rimligt pris än det nationella genomsnittet. Beräkna ett anbudspris, som du känner dig bekväm att göra med den nya bilen säljare, tre procent högre än dealern fakturan priset.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/buying-car/buying-new-cars/76969.html

Previous:
Next:

Att köpa nya bilar

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.