Så att köpa en ny Ferrari

Att köpa en ny Ferrari är en fantasi för många människor, men för dem som har råd med lyx, är processen ganska specifika. Att köpa en ny Ferrari är inte som att gå på en bil mycket och lämnar med bil ett par timmar senare. Med några knep upp ärmen om, kan du påskynda processen och få behandlas som en VIP. Instruktioner
1

Research den nya Ferraris tillgängliga. Detta bör göras på flera sätt. Börja på Ferrari hemsida för att se de nya modellerna finns tillgängliga. Bestäm vilken är din favorit. Läs recensioner om bilen från någon av de välkända bil tidningar, som "Car & Driver". Detta kommer att ge dig en opartisk perspektiv.
2

Hitta en Ferrari återförsäljare nära dig. Kolla in DuPont kansli för en lista över Ferrari återförsäljare och jämföra deras priser och lager. De flesta av dessa kommer att användas Ferraris, som anges på webbplatsen, men ett snabbt samtal till återförsäljaren får du information om hur du köper en ny Ferrari.
3

Boka tid. För att prata med de flesta sporter eller high-end bilhandlare, måste du boka tid för att gå till generalagenten. De kommer att kunna visa dig vad som finns i deras lager och vad som kan beställas för dig. High-end bilar är ofta mycket anpassade till kundens behov och önskemål. Detta möte kan du prata om dessa behov och önskemål.
4

provkörning och köp. Om Ferrari du önskar finns i lager, kan du provköra, ofta med en stor insättning, och avgöra om det är rätt bil för dig. Om så är fallet, kommer du prata med återförsäljaren om betalningsalternativ. Om du funderar på att finansiera, måste du ha en utmärkt kreditvärdighet. Om du betalar kontant, kan du kanske få en liten prisskillnad, men räkna inte med det. Människor som har råd Ferraris allmänhet inte ute efter pris raster.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/buying-car/buying-new-cars/76291.html

Previous:
Next:

Att köpa nya bilar

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.