Vad ingår i en beställning för en bil?

Beställningen för en ny eller begagnad bil är en bindande köpebrev som måste undertecknas av både köpare och säljare. Det itemizes priset kontant försäljning, avgifter dokumentation, försäljning skatter, registreringsavgifter, avgifter tallrik, rabatter och eventuella kontantinsatser som gjorts av köparen. Funktioner

inköpsorder för en bil belyser alla avgifter i samband med transaktionen. En beställning kan också specificera inbyte information och andra löften som säljaren.
Fördelar

Beställningen ger bindande bevis för vad som utlovades vid den tidpunkt om leverans av en ny eller begagnad bil, samt villkoren kring försäljningen.
Typer

återförsäljare är skyldiga att använda inköpsorder när slutföra försäljningen, eftersom de tillåter staten att bestämma hur mycket moms måste betalas. I privata transaktioner med närstående, kan titeln fungera som en beställning, men ett separat köpeavtal är alltid fördelaktigt.
Betydelse
p Om ett återförsäljaravtal lovar att reparera en buckla eller erbjuder gratis oljebyten, har dessa löften skriftligen på inköpsorder kommer att säkerställa att utlovade tjänster är slutförda.
Varning

aldrig signera en inköpsorder för en bil Om det finns tomma utrymmen, som säljaren kan ändra information efter det undertecknas. Se till att alla tomma utrymmen är fyllda med nollor eller strykas innan du signerar dokumentet.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/buying-car/buying-new-cars/76569.html

Previous:
Next:

Att köpa nya bilar

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.