Hur köper jag en bil efter G1 -licens ?

G1 är en Level One körkort i Kanada . Du behöver bara passera en dator testa och kolla din syn för att få denna licens . Efter 12 månader kommer du att bli berättigade att passera en provkörning av din körförmåga och få en G2 licens , en full körkort . Vid körning med en G1 körkort , måste din alkoholhalt i blodet nivå är noll och du måste ha en erfaren förare som sitter bredvid dig hela tiden . Dessutom kan du inte köra mellan midnatt och 5 am och vid alla tider på motorvägar . Instruktioner
1

Schema provkörningarna av de modeller du gillade mest om du köper en ny bil . Om du vill ha en begagnad bil , prova att köra bilen med sin ägare som sitter bredvid dig . Om du köper en begagnad bil , få en uppskattning av hur mycket det kostar i Kelley Blue Book och kontrollera bilens skick med en oberoende och kvalificerade bilmekaniker .
2

Säkra ett billån om du behöver en. För att få ett lån för din bil , måste du vara anställd och ha en bra kredit historia . Du kan ansöka om ett billån på generalagenten eller på en bank eller en kredit union .
3

Köp bilförsäkring . Med en G1 licens , kommer dina försäkringspremier vara högre än om du hade en G2 licens . Följaktligen passerar vägen test för att få en G2 körkort så fort som möjligt .

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/buying-car/buying-new-cars/76949.html

Previous:
Next:

Att köpa nya bilar

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.