BMW 318 Specifikationer

BMW 3-serie är en kompakt verkställande rad bilar som har tillverkats av det tyska biltillverkaren sedan 1975. Det är den mest populära bilen i BMW-modeller, svarar för nästan 40 procent av alla bilar som säljs av BMW 2005. Den 318 är en av BMW 3-serie modeller. Motor

BMW 318 har en 1,9-liters rak fyrcylindrig motor som har 138 hästkrafter. Den levereras med en vanlig femväxlad manuell växellåda eller fyrväxlad automatlåda. En 14,5 gallon bränsletank körs på premium blyfri bensin, vilket ger en bränsleekonomi av 23 mpg i staden och 32 mpg på landsväg. Det har en 80-amp generator och en 65-amp batteri.
Styrning och fjädring

BMW 318 ger en sport åktur med främre fjäderben fjädring fram och bak spiralfjädrar och främre och bakre krängningshämmare. Styrningen är ett rack-and-pinion och bromsarna är en fyrhjulsdriven skiva setup, med främre ventilerade skivbromsar. Hjulen är 16-tums stål hubbar. Bilen innehåller också en fyrhjulig låsningsfria bromssystem.
Interiör

Interiören i BMW 318 har en kapacitet på fem med uppvärmd fram för förare och passagerare och sex-vägs sits styr riktning. Easy-posten baksäten är en 50:50 bänk med justerbara nackstöd. Den trim på bilen är konstläder på dörrarna, en fullständig trasa headliner och en tyg /läder kombination trim på sätena. Golvet trim är matta och växelspaksknopp har en läderklädsel.
Komfort och bekvämligheter

BMW 318 kan utrustas med en effekt eller manuell taklucka, med dubbla -belysta fåfänga speglar och en dag /natt tilt backspegeln. Det finns läslampor fram och bak och en bleknande takbelysning. Mugghållare finns i fronten, och bilen har ett område sits lagring på baksidan av båda framsätena. Manuell luftkonditionering finns i fronten. Ljudanläggningen inkluderar en cd-kompatibel AM //FM-mottagare radio med kassettdäck och 10-högtalarsystemet. En fast antenn på taket ger radiosignalen. Farthållaren finns på bilen, med instrumentets display är analog som innehåller en varvräknare, färddator och motortemperaturmätare. Front-sidokrockkuddar ingår som en del av bilens säkerhetssystem, med en extra vara en hög bakre broms ljus.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/buying-car/buying-new-cars/76712.html

Previous:
Next:

Att köpa nya bilar

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.