Hur man förhandla när man köper en ny bil

När du köper en ny bil, att veta hur man ska förhandla är en av de viktigaste färdigheter du behöver. Förhandla rätt sätt, kan leda till ett lägre pris, bättre ränta, och ytterligare uppgraderingar. Som konsument du håller alla kort. Med andra ord, den bilhandlare beroende av dig för att köpa. Så, är det alltid viktigt att komma ihåg att du måste vara ansvarig vid alla tillfällen då förhandla om priset och villkoren för ett nytt bilköp. Följ stegen för att lära sig att förhandla när man köper en ny bil. Saker du behöver Review, en bil eller annat transportmedel
Visa fler instruktioner
1

Kom ihåg att du är ansvarig. Detta är det viktigaste steget i förhandlingarna om ett nytt bilköp. Inleda förhandlingar veta att du är ansvarig.
2

vara flexibel när det gäller typ, färg, eller stil av bil du vill ha. Ofta kan ett bättre pris vara hade på ett fordon som är av en något annorlunda stil eller märke än vad du har i åtanke. Om du går in i ett återförsäljaravtal och säga att du vill ha en blå Ford F150, begränsar du dina val för förhandlingar. Överväg att säga, "Jag söker en pick up truck".
3

Bestäm ett fast pris som du vill att din månatliga betalning för att stanna vid eller under, och inte vika från det belopp. När du hittar den bil som du vill ha, förklarar att betalningen inte kan vara över, till exempel $ 120 en månad. Dealern kommer att sänka finansiella avgifter, sänka priset på bilen, eller vidta andra åtgärder för att få in dig i det fordonet. Har aldrig verka som om du skulle betala mer per månad, eller du kommer att betala $ 300 per månad i stället för $ 120.
4

Shoppa runt. Titta på vad som finns tillgängligt, och begränsa dina alternativ därefter. Berätta var och återförsäljare av de lägre priser som erbjuds av konkurrenterna. Dealern kommer att tävla för att slå andra priset i syfte att åstadkomma en försäljning. I detta fall är den kunskap du fått från shopping runt förhandla för dig.
5

Hitta värdet på din inbyte bil innan du besöker bilfirma. Titta på Kelly Blue Book webbplats för rättvis handel-in värdet på din bil. Om återförsäljare försöker erbjuda dig en mycket mindre, sedan ringa honom om det, och förhandla fram ett bättre pris.
6

Kräv att en förlängd garanti ingå i offererat pris på bilen. De flesta nya bilar kommer nu med gratis utökade garantier, men om din inte begära att man ska ingå. Med kostnaden för reparationer går upp, är detta en viktig förhandlingsposition punkt.
7

Be att få tala med en annan säljare om du inte får tillfredsställelse från den som för tillfället hjälper dig. Vid de flesta bilhandlare rikstäckande, återförsäljare arbeta bort av kommissionen. Om den som hjälper dig inte vill vika på priset, be att få tala med någon som är lite mer ivriga att göra en försäljning.
8

leta efter något som kunde vara något fel med fordon du köper. Även den minsta repa kan resultera i hundratals dollar dras av från bilens pris.
9

Vägra att falla för försäljning jippon eller dolda avgifter genom att läsa alla papper ordentligt. Tror inte eller antar att du får en lägre ränta. Istället, läs allt pappersarbete innan undertecknandet. Pappersarbete processen är där bilfirma kommer att försöka skynda dig. De kommer sitter du i ett rum med någon som talar riktigt snabb, uppmuntra dig att skriva på papper du har knappt tittat på. Fall inte för något av detta. Du kan ta så länge som du behöver för att gå över alla inblandade pappersarbete.
10 p Om allt annat misslyckas, gå bort. Du behöver bara för att visa att du inte kommer att ge efter eller acceptera något mindre än vad du säger att du kommer att acceptera. Se resurserna nedan för mer information om att förhandla när man köper en ny bil.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/buying-car/buying-new-cars/76314.html

Previous:
Next:

Att köpa nya bilar

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.