Hur man förhandla en bättre affär för en ny bil

Den genomsnittliga nya bilen priset är nästan $ 30.000, men du kanske inte behöver spendera beloppet på fönstret klistermärke. De flesta återförsäljare är villiga att förhandla för att slå något utanför. Instruktioner
1

Vet hur mycket dealern betalat. Edmunds är en bra källa för denna information. När du tittar upp bilen efter år, märke och modell på Edmunds, kommer du att kunna se dealern kostnaden för bilen och listpriset. Edmunds har också en databas av de nuvarande holdbacks för bilhandlare. Dessa rabatter som biltillverkaren betalar generalagenten för varje såld bil. Du kan också ta reda på återförsäljare incitament på Edmunds, vilket är extra pengar generalagenten får för att sälja en bil. För att bestämma den verkliga kostnaden för återförsäljare, subtrahera holdbacks och incitament från priset, sedan lägga $ 300 till $ 500 för reklam kostnader och $ 800 till $ 1000 för den expeditionsavgift. Detta kommer att ge dig en ungefärlig siffra på vad dealern har att betala tillverkaren. Nu vet du hur lågt ditt erbjudande kan vara utan generalagenten förlora pengar.
2

få internet offerter. Internet citat hjälper dig att avgöra var de bästa erbjudandena är i ditt område. Du ange ditt postnummer och märke och modell av bil du vill ha. Du kommer att se priset på bilen hos lokala återförsäljare.
3

E återförsäljare direkt för en offert på bilen. Sända en direkt begäran till en återförsäljare kan ha en gynnsam effekt. Beroende på hur illa någon vill göra en försäljning, kan de slå ett par hundra dollar off. Tänk på att säljarna på bilhandlare arbetar på provision, så de har lite pengar att de kan gå miste om de verkligen vill flytta bilen.
4

Få prisuppgift från dekal på bilen när du är på generalagenten. Du har en god uppfattning om vad återförsäljaren har att betala för bilen. Nu måste du veta vad de ber om fordonet. Detta kommer att ge dig en grund för att påbörja dina förhandlingar.
5

Ge generalagenten ett fast anbud, vilket borde vara fakturan minus rabatter, eller det nummer som du räknat ut med hjälp av Edmunds . Den säljare kan berätta att dina siffror är inte korrekta, och i själva verket kan de inte. Du kan be att få se fakturan att kontrollera. Vissa säljare visar dig fakturan. Andra kan vägra. Om de vägrar, kan du anta att dina siffror är korrekta och fortsätta din förhandling därifrån.
6

Gå ut. Om du fortsätter att sitta där även när förhandlingarna inte går din väg, kommer försäljaren antar troligt att du planerar att köpa oavsett hur förhandlingarna kommer ut. Börjar lämna visar dem att du menar allvar om förhandling och att du inte kommer att acceptera bara ett erbjudande som de presenterar för dig.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/buying-car/buying-new-cars/76391.html

Previous:
Next:

Att köpa nya bilar

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.