Hur att bråka med bilhandlare

Dem som söker en bil till ett rimligt pris kan falla offer för en mängd olika tekniker bilhandlare som gör ett erbjudande verkar vara en bra en, som i verkligheten är det inte. För att få ett bra pris på en bil, köpslående färdigheter är viktiga. Men beslutsamhet, självförtroende och omfattande forskning är förhand avgörande. Instruktioner
1

Formulera ditt erbjudande innan du ens kliva in i ett återförsäljaravtal. Använd flera källor att kontrollera kostnaden till återförsäljaren av bilmodell du är intresserad Lägg till detta ett grovt fem procent vinst för att nå ett antal som är rimligt för en återförsäljare och prisvärt för dig.
2 < p> Ställ en halvtimmes tid för era förhandlingar bilköp när du anger generalagenten. Många bil säljare är på provision baserat på det pris de säljer en bil för, om de inte kommer att acceptera ditt erbjudande i ungefär en halvtimme, kommer de sannolikt tillbringa nästa par timmar försöker övertyga dig att betala mer. Informera försäljaren att de har exakt en halvtimme för att avsluta en affär. Gå bort en gång att tiden är slut.
3

inleda förhandlingar med alla dina forskningsmaterial i handen. Inte bara kommer alla dina forskning hjälpa dig att fatta beslut i farten, kommer den visar också en säljare som du gjorde dina läxor. Det gör det mindre troligt att de kommer att försöka lura dig.
4

bråka med en partner i släptåg. En andra person vid förhandlingarna kan hjälpa dig ifrågasätta påståenden som gjorts av en återförsäljare. En partner kan också vara ovärderlig senare, om dealern försöker svika muntliga gjorda överenskommelser. Om en fråga senare går till domstol, är det inte bara ditt ord mot dealerns.
5

Håll utkik efter linjer bilhandlare. Dessa innehåller ofta panik en kund genom att berätta att bilen inte kommer att finnas tillgänglig senare, eller att säga att en affär är bra för en dag bara. Dessa är nästan alltid osanna och att vara medveten om dem kan hjälpa dig undvika att styras av dessa falska argument.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/buying-car/buying-new-cars/76913.html

Previous:
Next:

Att köpa nya bilar

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.