Hur Inspektera en ny bil

Om du planerar att köpa eller leasa en ny bil, vara beredda att inspektera bilen innan du slutför affären. Det kan vara problem med bilen, även om fordonet är nytt. Så, är det bäst att grundligt inspektera en bil innan du underteckna kontraktet. På bara en kort tid, kan du ta reda på om allt är i skick. Lär dig det korrekta sättet att inspektera en ny bil innan du köper eller hyr den. Instruktioner
1

Undersök bilens interiör. Se till att bilen är ren och ägna särskild uppmärksamhet åt sittklädseln (duken, vinyl eller läder material som täcker sätena), headliner (tyget som är fäst på insidan fordonets tak), dörrpaneler (insidan av dörren) och matta. Leta efter fläckar, revor, tårar eller tecken på skador på insidan av bilen.
2

Kontrollera att alla elektriska och mekaniska enheter är rätt att arbeta. Ta dig tid att inspektera horn, vindrutetorkare, luftkonditionering och värmesystem, makt fönster och reglage dörr, tak ljus, radio, signal ljus, nödbelysning, strålkastare och säkerhetsbälten.
3

Utvärdera fordonets utsida. Gå runt bilen och noggrant titta på kroppen och lack. Kontrollera att det inte finns några bucklor, dings eller repor på bilen. Du bör också ta en ordentlig titt på däcken för att säkerställa att de är i utmärkt skick. Eftersom du köper en ny bil, ska däcken inte är slitna eller skadade.
4

Kontrollera vätskenivåer och se till att de är tillräckliga (bromsvätska, växellådsolja, motorolja, styrservoolja , kylvätska och vindrutetorkare vätska). När du undersöker vätskenivåer, kontrollera att batteriet slangar och bälten är i gott skick. Den övre delen av batteriet ska vara ren och torr och anslutningarna ska vara ordentligt åtdragna. Banden och slangar ska se nya och inte har några sprickor på dem.
5

Ta bilen på en provkörning. Innan du faktiskt köpa eller leasa en ny bil, måste du se till att bilen är i utmärkt körbart skick. Omedelbart låta säljaren veta om du märker några ovanliga ljud eller läten kommer från fordonet.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/buying-car/buying-new-cars/76680.html

Previous:
Next:

Att köpa nya bilar

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.