Hur man hyra en Ford Focus

En Ford Focus är en ekonomi bil som finns i två dörrar och fyra-dörrars modeller. Enligt Edmunds, är Ford Focus en av Fords mest populära bilarna i världen. En Ford Focus kan finansieras eller leasas. Ett hyreskontrakt på en Ford Focus kan vara ett bra val för konsumenter som gillar att byta fordon eller vill ha ett alternativ i slutet av arrendekontraktet att återvända eller köpa Focus. En Ford Focus hyresavtalet kan endast utföras på en Ford bilhandlare. Saker du behöver
Bra
kredit värdering Handpenning
Visa fler instruktioner
1

bestämma hur du vill ansöka om en Ford Focus Lease. Det kan göras online eller i person på en återförsäljare, men varje metod kräver en resa till en lokal återförsäljare.
2

Fyll i online Ford Credit ansökan genom att klicka på "Mer om att tillämpa online" på botten Hur Finance eller leasa en sida Focus bana (se Resurser). Personuppgifter, inklusive personnummer, krävs. Skriv ut resultatet när du är klar.
3

lokalisera närmaste Ford-återförsäljare till dig. Ford webbplats (se Resurser) har en "hitta en återförsäljare" avsnitt som kan ge den närmaste återförsäljaren till en adress eller postnummer.
4

Besök Ford-återförsäljare du har identifierat nära dig. Presentera din online-ansökan resultat om du tillämpade på nätet, annars berättar säljaren att du är intresserad av att hyra Ford Focus. Ge ditt körkort, personnummer, födelsedatum och andra personuppgifter för en kreditansökan.
5

Titta igenom sitt lager av Ford Focus fordon. Välj Ford Focus bil som du är intresserad av leasing, coupe eller cabriolet.
6

Fråga om eventuella specialerbjudanden för att hyra en Ford Focus. Ibland återförsäljare har specialpriser, villkor eller låg handpenning belopp.
7

Lägg ner det begärda beloppet för att starta hyresavtalet, vilket kan variera beroende på kredit värdering, och välj en leasingperioden. Underteckna pappersarbete för Ford Focus hyresavtalet för att slutföra processen.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/buying-car/buying-new-cars/76577.html

Previous:
Next:

Att köpa nya bilar

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.