Den bästa metoden för att få låg prissättning på ny bil

Den bästa metoden för att få ett lågt pris på en ny bil är att göra din forskning innan du går in i ett återförsäljaravtal. Detta gör att du kommer att vara säker i ditt köp eftersom du vet värdet av bilen du får och hur långt du kan förhandla om priset. Kom ihåg att bilen kommer att vara med dig för en stund, vara säker på att det är en bil du är bekväm betalar för och gärna köra i. Forskning

Den bästa metoden för att få låga priser på en bil är att forskning, som kan hjälpa dig att hitta det sanna marknadsvärdet på bilen. På så sätt vet du kanske hur lågt du kan gå på priset när du går in i ett återförsäljaravtal. Besök Edmunds.com, där hittar du fakturan priset på bilen i fråga, som är priset återförsäljarna köper bilen. Självklart, du troligen aldrig kommer att få en bil för mindre än fakturan marknadsvärdet eftersom säljaren måste göra en vinst för att stanna kvar i verksamheten, men du åtminstone vet om du är över harged och kommer att ha en bättre hållning vid förhandlingar.
Handel i betydelse
p Det är inte nödvändigt att låta säljaren vet att du har ett inbyte bil direkt. Snarare ta din inbyte bil till ett ställe där du kan få en uppskattning av värdet på bilen, t.ex. CarMax. Har ger dem dig en utskriven rapport och förvara den med dig när du går för att köpa din nya bil. När du har fått ett erbjudande från säljaren, låt honom veta att du har en handel i. Om han försöker lowball dig med värdet av handeln, har du redan ett bevis på det sanna värdet på bilen. Problemet med att låta säljare vet att du har en handel i upp framför är att de inte kommer att få ner priset så lågt som de verkligen kan, så genom att vänta att du kan spara dig en trevlig summa pengar.
Addera ditt .from:https://www.motorfordon.com/bilar/buying-car/buying-new-cars/76446.html

Previous:
Next:

Att köpa nya bilar

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.