Är Volkswagen en Premium eller Entry Premium Level Car ?

Volkswagen , ordagrant översatt från tyska som " folkets bil ", började som en ekonomi linje , vädjar till allmänheten som den minst dyra transporter . Även bolaget utökat sin linje i mer exklusiva bilar , marknadsför Volkswagen fortfarande till stor del till den unga publiken köper sin första , sportiga bilar . Market

Volkswagen marknaden demografiska är till stor del unga yrkesverksamma eller studerande . Bilar som Jetta - tillverkad för att konkurrera med Toyota Corolla och Honda Civic - och ikoniska Beetle marknadsförs direkt till den unga publiken . Använda rockstjärnor och kockar kändis i kampanjer , och skapa reklamkampanjer presenterar udda musik och oväntade vändningar , syftar Volkswagen att vädja till den unga publiken .
Familj

Volkswagen gör har bilar i sin linje för äldre förare . Dock anses de inte premium eller lyxbilar . De erbjuder fler funktioner och större storlekar . Till exempel , Touareg , Polo och Routan sälja till ett högre pris punkt och fokusera på en äldre marknad .
Audi och Bentley

Volkswagen äger Audi och Bentley namn , och genom dessa rader , riktar lyx folkmassan . Audi raden säljer bra i Europa och Volkswagen satsar hårt på varumärket . Marknaden för Bentleys är inte så stor , men Volkswagens strategi är att öka marknaden genom att sänka priserna något och öka nutida design .

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/buying-car/buying-new-cars/76918.html

Previous:
Next:

Att köpa nya bilar

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.