Typer av fartyg som använder en kategori jag marinmotor

Båtmotorer är indelade i tre huvudkategorier utifrån deras cylindervolym. Kategorier I och II är vidare indelade i tre nivåer 3:59 beroende på motorns slagvolym och kilowatt av makt. Kategori I marinmotorer omfattar motorer med en slagvolym per cylinder av 5 till 7 liter och hästkrafter allt från 500 till 8000 kilowatt ström, motsvarande 700 till 11.000 hästkrafter. Kategori I marinmotorer kan hittas i olika typer av kärl. De används också som generatorer av nöd eller extra elkraft i många skepp och båtar. Bogserbåtar

Bogserbåtar är båtar som används för att skjuta eller bogsera fartyg som antingen inte kan röra sig för sig själva, som oljeplattformar, eller större fartyg som har svårt att manövrera, såsom kryssningsfartyg i en livlig hamn. Bogserbåtar har normalt starka V-formade skrov, små tonnage och kategori I marinmotorer, som alla är utformade specifikt för bogsering tyngre och större fartyg.
Stödfartyg

Supply fartyg används för att bära lager och butiker från land till större fartyg, såsom kryssningsfartyg, borriggar och plattformar.


fiskefartyg Fiskebåtar i allmänhet drivs av kategori I-motorer, men motorstorlekar kan variera kraftigt från en fiskebåt till en annan. Motorstorlek varierar beroende på storleken på båten, fiskeområde och vilken typ av fiske det tävlar i.
Havsbogserbåtar

Havsbogserbåtar, används för att driva pråmarna och bil flyter. De använder kategori I motorer som varierar i storlek från 600 till 10.500 hästkrafter. De har en fyrkantig båge, knän stål och kraftfulla motorer för att driva rader av pråmar längs grunda vattendrag. Addera
.from:https://www.motorfordon.com/bilar/buying-car/buying-new-cars/76857.html

Previous:
Next:

Att köpa nya bilar

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.