Hur man väljer färg för en ny bil

Att välja rätt färg för din nya bil kan vara ett svårt beslut. Din investering bör vara en du är nöjd med i många år framöver, vilket gör färgen en viktig faktor. Även om det är ett personligt beslut, kan du fråga råd av vänner eller familj om du är osäker. Om du inte kan besluta om rätt färg för din nya bil, lära sig vilka andra faktorer som man kan ta hänsyn till för att hjälpa dig att göra ett beslut. Instruktioner
1

Gå till tillverkarens webbplats för att visa färger finns för den modell du vill köpa. Förhoppningsvis kan de färgprover hjälper dig att begränsa dina val.
2

Bestäm hur länge du planerar att köra din bil. Om du planerar att sälja eller byta den inom några år för att köpa en ny bil, kan du dra nytta av att välja en enkel, vanlig färg som en nyans av blått, silver, neutral grön, vit, grå, guld eller svart. Försök att hålla dig borta från färger som kan minska värdet på din bil eller göra det svårt för dig att sälja senare, såsom apelsin, pastell, gula eller röda.
3

Överväg andra färger i miljön du tänker använda eller parkera bilen i. Om du kör en husbil och bogsera bilen tillsammans, kanske du vill matcha bilen till det. Eller överväga att matcha bilen till ditt hem eller andra fordon i din uppfart, eller möjligen har det sticker ut från de andra bilarna i din uppfart.
4

Gå till återförsäljaravtalet du vill köpa från att visa bilen i olika färger. Medan de färgprover som erbjuds på nätet är till hjälp, ingenting kan jämföras med lyster av nya billack personligen. Vissa nyanser har inslag av metallic, eller kan tyckas vara en annan färg en gång ses personligen.
5

Se Interiör färgalternativ samt. Sitt i varje bil som erbjuder en annan färg på insidan. Du kanske upptäcker att du gillar en solbränna interiör, vilket inte är ofta tillgängliga med Silvers eller gråtoner. Du kan hitta några av dina färgalternativ elimineras på detta sätt.
6

Be familj och vänner för deras ärliga åsikt när du har minskat ditt val ner. Tillåt dig själv att sova på ditt beslut innan du låter din återförsäljare vet vilken färg du vill.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/buying-car/buying-new-cars/76856.html

Previous:
Next:

Att köpa nya bilar

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.