Att välja rätt bil

Köparens ånger är en fruktansvärd sak. Men hur gör du säker på att bilen du köper inte kommer tillbaka för att hemsöka dig? Att köpa en ny bil är ofta det dyraste köpet, annat än ett hus, som en konsument kommer att göra, så det är viktigt att få det rätt. Instruktioner
1

Överväga hur man bäst passar bilens dimensioner med dina vardagliga behov. Vilken typ av bil kommer att rymma en hund? Eller tre unga barn? Eller bara du och din partner? Kanske du dra tunga laster eller måste bära skrymmande utrustning. Kommer du att resa långa eller korta sträckor? Behöver du en daglig löpare för korta ärenden eller möta en lång pendla? Alla dessa faktorer kommer att påverka ditt val.
2

Bestäm hur mycket du har råd. Träna dina ekonomiska utlägg innan du går in i ett återförsäljaravtal genom att beräkna de månatliga betalningarna på Edmunds.com s månadsbetalning miniräknare och räkna ut hur mycket av en insättning du har råd. Få en uppskattning från flera återförsäljare om du planerar att byta in din nuvarande bil eller träna sitt värde på Kelly Blue Book bil värde kalkylator.
3

Tänk på vilken typ av väder du kör i . Kör du i bergen eller på landet eller vid stranden? Oavsett om du är benägna att möta snöiga förhållanden eller ett potentiellt översvämmade landsväg eller bara njuta av härliga soliga dagar längs kusten kommer att avgöra valet av en SUV eller en cabriolet.
4

Träna dina prioriteringar. Kanske du skulle vilja skära ner på gas: s påverkan på planeten och din plånbok, i vilket fall en hybrid-elektriska fordon kan vara bäst för dig. Kanske du vill ha en stor lastbil för att imponera på dina vänner, som en Toyota Tundra eller en F-150, eller ens en dapper liten modell som rymmer stil och prestanda i ett paket som en VW GTi. En bil är ofta en av de dyraste inköpen en köpare kommer att göra i sitt liv, så har den speciella känslan varje gång du kör det är mycket viktigt.
5

Bestäm hur länge du kommer att hålla bilen . Kommer du att byta in det för en ny modell efter ett år eller vill du ha något som håller sitt restvärde väl på lång sikt? Kanske du vill ha en ny modell i tre år, i vilken ett leasingavtal skulle vara ett bättre alternativ. Studera fordonsindustrin trender och avgöra om bilen som du har ställt in ögonen på skulle göra en iögonfallande köp när du planerar att sälja den, och träna andrahandsvärdet på Cars.com s restvärde kalkylator.


.from:https://www.motorfordon.com/bilar/buying-car/buying-new-cars/76318.html

Previous:
Next:

Att köpa nya bilar

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.