Hur man väljer en kompakt bil

Kompakta bilar är inte lika populära i USA som thy är i Europa eller Asien, men det finns fortfarande ett brett utbud av kompakta bilar att välja mellan. Det är bara en fråga vad som är viktigare för köparen, tillförlitlighet, pris, snabbhet, stil och lyx är alla faktorer som måste beaktas i en något bilköp. Många kompakta bilar erbjuder en blandning av dessa attribut, där vissa är i den främre förpackning i två eller flera, men ingen av dem uppfyller alla tänkbara krav. Instruktioner
1

Välj en Honda Civic om tillförlitlighet är avgörande för dig. Varje trim nivå med en manuell växellåda ska lätt göra det till 200k miles med regelbundet underhåll. En Toyota Corolla kommer att leverera liknande nivåer av tillförlitlighet, men har Corolla hade vissa problem med oavsiktliga acceleration, så det kan inte göra anspråk på topplaceringen. Ett annat alternativ är att Kia Forte, som bara är två år gammal, men har visat bra kortsiktig tillförlitlighet hittills. Dessutom erbjuder Kia en tioårig garanti drivlinan som minimerar den eventuella risken.
2

Välj en Kia Forte om du vill ha en billig bil. Den Kia är prissatt under alla andra kompakta bilar utom Ford Focus. Fokus har dålig bränsleekonomi och dålig tillförlitlighet, så är prissatt därefter. Den 2012-modellen av Focus kommer att vara värt det, eftersom det är den EU-spec Focus och har årtionden av tillförlitlig service under sitt bälte på utländska marknader. Om du däremot vill ha en inhemsk modell, då Ford Fiesta är ett alternativ, eftersom det är en annan europeisk-spec bil som har många års pålitlig service och ett bra pris. Den Chevy Cruze är en okänd just nu, och är inte så billig som de andra modellerna, så det kan ännu inte rekommenderas.
3

Välj VW GTI om du föredrar en snabb bil. Volkswagen GTI är utan tvekan den bästa allround alternativ, det har den mest exklusiva interiören i den kompakta marknaden, och det har en 2.0L turboladdad och kompressormatade motorn. Mazdaspeed 3 är den högsta hästkrafter kompakt bil, med 263 hk i motsats till de 200 hk i GTI och SI. Dock har mazdaspeed 3 vad vissa välgörenhetsorganisationer kallar "unika" utseende. Den Honda Civic SI är ett annat bra alternativ, eftersom det kanske inte är den snabbaste eller ha den bästa inredningen, men det upprätthåller tillförlitligheten i det nedre trim Civic och har den bästa manuella växellådan utanför en Porsche.
4

Välj VW GTI om du vill ha en snygg bil. Stil är i betraktarens öga, men det finns några allmänt accepterade "snygga" bilar ute. Den Corolla och Civic är vanliga bilar, så att de inte sticker ut från mängden. Volkswagen GTI och Ford Fiesta anspråk på att vara snygga bilar, både inne och ute, även om GTI har den bästa inredningen grund hjälp från Audi (som är en division av VW nu). Den Kia Soul är ett annat alternativ för dem som vill se höften och unga, eftersom dess utformning är målet den unga-20s demografiska. Volvo C30 är ett bra val för dem som vill ha en dämpad stil. Det har styling av en post lyxiga europeiska kombi med en inredning som verkar har utformats av Ikea - med faktiska träpaneler och switchar metall. Det är också bedrägligt kraftfull, med en av de få 5-cylindriga motorer som erbjuds i USA, även om det inte är byggd för att hantera som GTI eller SI är.
5

Välj VW GTI om du letar efter en lyxig bil. I USA: s bilmarknad, är lyx förknippas med storlek och kompakta bilar är oftast ses som ekonomi bilar och inget annat. VW GTI är dock Europeiska spec, vilket innebär att det är okej med blandning lyx och kompakthet. Som tidigare nämnts, Audi hjälpte sitt moderbolag, VW, med utformningen av interiören. Ratten är bekväm och lätt att förstå, och de inre ytorna är mjuka och väl utformade. Ett annat alternativ är att Volvo C30, som har en mer skandinavisk syn på lyx, eftersom det innehåller träpanel och växlar metall. Det är den dyraste av de alla bilar som nämns här, men det är också den mest sällsynta.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/buying-car/buying-new-cars/76858.html

Previous:
Next:

Att köpa nya bilar

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.